Ovaj chic uzorak ponovno nosimo ovog proljeća, izdvojile smo 12 komada s točkicama!

Profimedia Foto: Profimedia, Balmain proljeće/ljeto 2024.
Vidi originalni članak
  • Kao i većina trendova i onaj s točkastim uzorkom ovisno o sezoni, vraća se u modne kolekcije ili iz njih izostaje
  • Ovog proljeća očekuje se tako veliki povratak točkica, koje se nalaze i u dizajnerskim i u high street kolekcijama namijenjenim za nadolazeće mjesece
  • Krupne ili sitne, točkice dolaze u raznim veličinama, a krase sve odjevne komade, od haljina i suknji do hlača, košulja i bluza!

Točkasti uzorak jedan je od onih printeva koji uvijek kad je ponovno u modi daje modnim kombinacijama dašak razigrane elegancije, a sad je ovog proljeća opet u središtu naše pozornosti.

Budući da je bio istaknut u kolekcijama više modnih kuća za jesen i zimu 2023., proljeće i ljeto 2024., kao i jesen i zimu 2024., imali smo ga priliku vidjeti na revijama Miu Miu, Philosophy by Lorenzo, Patou, Nina Ricci, Stella McCartney i Carolina Herrera između ostalih.

Pronalazimo ga i u novim high street kolekcijama, stoga će širok izbor odjevnih komada koje krasi točkasti uzorak biti idealna zamjena cvjetnom printu ili savršeni izbor za kontrastno kombiniranje dvaju uzorka!

Većina dizajnerskih brendova predstavila je dizajne s točkastim printom u crno-bijeloj kombinaciji boja, od romantičnih haljina i lepršavih silueta do prozirnih kompleta, poput Miu Miu još u kolekciji za jesen/zimu 2023.

Balmain je točkice ukomponirao u dizajne s drugim uzorkom koji je neizostavan u proljeće, a to je naravno cvjetni print, u Balmain verziji u trodimenzionalnom obliku i vibrantnim bojama!

Moda Diskretan uzorak na velike točke ovaj oversize kaput čini stvarno posebnim

Predivne haljine za proljeće bile su dio kolekcije Caroline Herrere u predivnim neutralnim nijansama, kao i savršeno krojeni komplet jakne s balon rukavima i mini suknje.

U nastavku smo izdvojile 12 odličnih komada s točkastim uzorkom koji su oličenje ovog trenda koji je ponovno u modi!

Moda Haljina, top ili suknja? Ili sve troje? 3 komada s točkicama iz Stradivariusa slatka su k'o šećer

Posjeti Miss7.24sata.hr