Ovaj brend s razlogom slovi za jedan od omiljenih u Hrvatica, a nova kolekcija upravo je stigla na police

Tommy Hilfiger jesen/zima 2021.
Vidi originalni članak
  • Tommy Hilfiger je imao jasnu viziju kada je prije 36 godina osmišljavao svoj modni brend
  • Danas ovaj američki brend, poznat po klasičnim, bezvremenskim komadima, obožavaju diljem svijeta, a ne mogu mu odoljeti ni Hrvatice
  • Na police trgovina pristigla je nova Tommy Hilfiger kolekcija za jesen/zimu, a mi smo izdvojili nekoliko najzanimljivijih komada odjeće i modnih dodataka

Osnivač i glavni dizajner istoimene američke multinacionalne tvrtke Tommy Hilfiger svoju je modnu karijeru započeo u New Yorku, a kruže priče kako je bio toliko dobar u svom poslu da je odbio asistirati nekim od vodećih dizajnerskih imena kao što su Calvin Klein i Perry Ellis. Umjesto toga je 1985. osnovao vlastiti brend pod svojim imenom i lansirao svoju prvu kolekciju. Hibridni stil klasičnog i ležernog, koji zadovoljava potrebe sezonskih trendova, od prvog je dana vizija ovog modnog velikana, a s godinama se pokazao itekako poželjnim u očima potrošača.

Brend se razvijao rapidnom brzinom, a 1996. godine Hilfiger se posvetio i kreiranju ženske odjeće. No, pravi procvat brend je doživio okrenuvši se na europsko tržište gdje posljednjih godina bilježi rast prodaje. Itekako je omiljen i među Hrvaticama koje biraju kvalitetu i vole investirati u bezvremenske komade koji će im trajati dugi niz godina.

Besprijekorni krojevi, klasične siluete i preppy Vibe – sve ono zbog čega volimo Tommy Hilfiger i ove sezone je u fokusu modne vizije brenda. Na police trgovina stigla je nova kolekcija za jesen/zimu koja nas je još jednom osvojila.

U novoj kolekciji Tommy Hilfiger je ostao vjeran klasičnom američkom stilu, uz osvježenje koje donose inovativne teksture i logomanija trend, kao apsolutni imperativ sezone. Prepoznatljivi logo prožet je kroz kolekciju na različite načine, bilo da se radi o imenu brenda apliciranom na odjeći ili pak upečatljivom, stiliziranom amblemu na obući. Prevladava prepoznatljiva paleta boja – bijela, plava i crvena, u kontrastu s jakim nijansama žute.

Okosnicu kolekcije čine kaputi savršenog kroja, izrađeni od luksuznih materijala poput vune i kašmira, kao i puffer jakne koje pružaju dozu sportskog šika. Funkcionalne, tople i udobne, idealne su za stvaranje najefektnijih jesenskih modnih kombinacija. 

U kolekciji se mogu pronaći i omiljeni klasici kao što su hudice s kapuljačom, mekani džemperi idealni za slojevito oblačenje, traperice od tamnog denima, kao i košulje s prizvukom retro stila.

Pažnju privlači asortiman torbi različitih veličina i oblika, od modela oko struka i ruksaka, do mini torbica koje su praktične, ali i nosive u svim prilikama. Dizajn se fokusira na čiste linije koje su naglašene atraktivnim uzorcima i metalnim detaljima.

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Tommy Hilfiger u shopping centrima Arena Zagreb, Tower centar Rijeka, Supernova Zadar i Mall  of Split, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istraži kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Posjeti Miss7.24sata.hr