Ova viralna haljina ponovno je na zalihama, a dostupna je u mnoštvu divnih boja!

Instagram @erica_davies Foto: Instagram @erica_davies. Amazon haljina
Vidi originalni članak
  • Laskavi kroj, pristupačna cijena i bezbroj mogućnosti kombiniranja spojeni su u ovoj haljini s Amazona koja je postala viralna na TikToku
  • Nakon obnovljenih zaliha, sad je ponovno dostupna i to u više od 30 boja i uzoraka
  • Jednostavna i ženstvena silueta jednako je nosiva ljeti, kao i najesen!

Na modnom TikToku uvijek možemo pronaći svježu inspiraciju za nove outfite, trikove kako kombinirati određene komade ili pak otkriti odličan novi odjevni komad koji jednostavno moramo dodati svojoj garderobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Berresford (@claudia_berresford)

Među viralnim komadima koje je TikTok proslavio većinom se nalaze oni pristupačnih cijena te jednostavnijih silueta koje pristaju svima, a među njima je i Amazon Fashion haljina, brenda R.Vivimos. 

 

@styleidealist If you’re looking for Dôen on a budget this Amazon dress is IT 🌿 #ootd #summerdress #fitcheck ♬ money trees - 🍪

 

Moda 10 jesenskih ulova s Massimo Dutti sniženja, od balonera i jaknica u Chanel stilu do haljina i kombinezona

Ženstvena haljina u romantičnom stilu ima velike puf rukave koji se mogu nositi na ramenima, ali ih možemo i spustiti, midi duljinu te padajući kroj s kvadratnim izrezom, a dolazi u čak 31 različitoj nijansi i uzorku. Uz sitan točkasti uzorak, tu je i nekoliko slatkih cvjetnih uzoraka. Dok su određene boje savršene za proljeće i ljeto, one tamnije i zagasitije nijanse vidimo u idealnom spoju s tenisicama ili čizmama te traper ili kožnom jaknom, kaputom ili balonerom!

Haljina je na amazon.com dostupna po odličnoj cijeni od 40,47 eura!

Moda Zara haljina od umjetne kože dolazi u tri boje i odličan je jesenski modni ulov!

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr