Ova prolaznica na sebe je stavila čak pet žarkih boja - i sve izgleda odlično!

Pixsell/Owen Humphreys
Vidi originalni članak
  • Svi smo se preko zime zaželjeli boja u ormaru, zar ne? Ova prolaznica propušteno nadoknađuje svojim mnogobojnim outfitom
  • Kombinirala je nekoliko nijansi ljubičaste, intenzivnu zelenu, ciklama ružičastu, žarku žutu... 
  • Dok ne pogledaš, zvuči kao previše boja, ali nama se ovaj veseli outfit baš svidio

Proljeće je doba kad napuštamo smeđe i crne tonove (ne, crne se zapravo nikad ne odreknemo potpuno) pa ulice i outfiti prolaznica zablistaju u bojama koje se do ljeta pretvore u pravi vatromet. Klasika su svakog proljeća pastelni tonovi, iz godine u godinu. Ipak, ove sezone sve je više žarkih boja u igri - prošeći samo Zarom i zavrtjet će ti se u glavi od boja. Na primjer, žarko crvena se vratila na velika vrata. No, isto tako sve je puno upečatljivih komada u žutoj i zelenoj boji. A boja se ne boji ni ova prolaznica sa zagrebačkog Cvjetnog trga.

Sport Vision Žene koje redovito vježbaju znaju koliko ova jedna stvar utječe na kvalitetu treninga

Ružičasta kombinacija ove prolaznice podsjetila nas je na modernu inačicu Plavuše s Harvarda

Razmisli dva puta prije nego što kažeš da je pretjerala s bojama. Mislimo da nije jer kombinacija, unatoč kombiniranju četiri jake boje na svim važnim komadima (i pete na okviru sunčanih naočala), jednostavno izgleda - dobro! Ova oda veselju i bojama počinje elegantnim lila hlačama na crtu i majicom slične nijanse s printom cvijeća koje donosi još nekoliko boja, a i marama je ljubičaste boje. Nastavlja se poput trave zelenom baloner-jaknom, a nesumnjivo je upečatljiv komad i velika torba u boji ciklame.

Što još nedostaje? Modni dodaci koji pršte bojom - žute cipele blok pete i sunčane naočale plavih okvira. Done. 

Posjeti Miss7.24sata.hr