Ova bluza s plisiranim rukavima svečani je komad koji fantastično ide na traperice

Reserved
Vidi originalni članak
  • Ovu bluzu posebno elegantnom čine plisirani rukavi, a dojmu pridonosi i mašna kojom se veže u struku
  • Rukavi koji lepršaju dok se krećemo daju joj dodatni čar, a dolazi u dvije top boje, crnoj i pink
  • Obje će se sjajno uklopiti u situacije koje zahtijevaju eleganciju, no jednako dobro će izgledati i uz traperice i tenisice

Obožavamo multifunkcionalne komade, odnosno one koje možemo uklopiti u dijametralno različite kombinacije. A na takav smo nabasali gledajući što zanimljiva trenutačno ima na stranici Reserveda (a uvijek nešto ima!). Nekoliko je razloga oduševljenju ovom bluzom, a najveći je upravo to što može ići u najelegantnije kombinacije jednako dobro kao i u one casual. Prve će sjajno izgraditi, a druge doista podići na viši nivo.

Riječ je o košulji na preklop koju posebnom čine raskošni plisirani rukavi. Zvonolika kroja i široki stvaraju lepršavi pokret dok se krećemo. Možemo ih zamisliti kako dobro funkcioniraju i u najsvečanijim kombinacijama, posebno kad je riječ o crnoj bluzi. Drugi zgodan/elegantan detalj je mašna kojom se bluza veže u struku. Naravno, preklop čini i lijep izrez na dekolteu.

Sjajno će funkcionirati u all black kombinaciji, na crne štikle i hlače ili pak uz usku suknju. No odjenemo li ovu bluzu uz traperice i tenisice dobit ćemo vrlo poželjnu kombinaciju, casual s profinjenim komadom koji je podiže - trik koji mnoge žene danas primjenjuju, a naučili smo ga od Francuskinja. Spajajući dva "obična" komada poput traperica i ravnih cipela s dva otmjenija, npr. lijepa bluza i sako od tvida stvaraju dojam dotjeranosti ne gubeći pritom na udobnoj opuštenosti. Ova je bluza pravi komad za to...

Moda Ova Reserved haljina mnogo je više od cvjetne haljine, posebnom je čine rukavi i kragna

Reservedova bluza na preklop dolazi i u roza boji i u toj varijanti dojam je sasvim drukčiji. Boja će sama po sebi razigrati kombinaciju i još će bolje ići na traperice. Sjajna je za proljetne i ljetne stylinge, a o popularnosti pink boje ne trebamo ni govoriti... Ukratko, dobra investicija koju ćemo dugo zadržati u ormaru i koja će opravdati cijenu od 25,99 eura.

Posjeti Miss7.24sata.hr