Otkrivamo ti kako biti stylish i kad je vani -10 celzijevih!

Instagram @fashionfraction
Iako nam na prvu pojam "slojevito odijevanje" definitivno ne zvuči privlačno, to ne znači da zimski lookovi moraju biti dosadni. Dapače, kombiniranje odjeće i modnih dodataka ponekad može biti super zabavno!
Vidi originalni članak

Sloj dolčevite, pa veste, pa još jedan prsluk i tek onda jakna... Ne, nismo gotovi! A gdje su šal, rukavice, kapa? Htjeli, ne htjeli, ponekad nam se čini da jedino što u zimi ujutro stignemo raditi je - kombinirati odjeću za izlazak iz kuće. Jer, toliko je toga što nas mora zaštititi od hladnoće! No, umjesto da budemo modni Grinch, radije se razveselimo što sada možemo kombinirati razne materijale - od vune, preko pamuka, do umjetnog krzna. Jer, izbor je velik, a šareni modni dodaci nas uvijek razvesele. 

1. Odlazak na posao

Ponekad ti se čini da je najteže naći primjerenu zimsku odjeću za ured. No, uz pametno kombiniranje predimenzioniranog blejzera i hlača od eko kože lako je biti stylish i u uredu. Naravno, bitno je utopliti se i prije samog odlaska na posao, a u tome će ti pomoći pernata jakna na vezanje neke lude boje. Tko kaže da kršiš uredske propise? Ujutro nas iznenade i sunčeve zrake, pa će ti dobar par sunčanih naočala uvijek dobro doći. It komad ove sezone su sunčane naočale s potpisom brenda IZIPIZI!

Blejzer Zara 399 kn; Dolčevita Wolford 550 kn; Čizme Stradivarius 699 kn; Jakna Prada 2300 kn; Sunčane naočale IZIPIZI Glaciers 499 kn; Hlače H&M, 349 kn

2. Izlazak

Najteže se odjenuti za ludi noćni izlazak kad je vani ludo hladno. No, sve su popularnije kombinacije haljina tankih naramenica i uskih dolčevita, pa se ne moraš brinuti. Crno i zlatno je kombinacija koja se posebno voli po zimi. Na nogama su obavezne guste grilonke i uske gležnjače na tanju petu. Još naušnice, torbica i obavezan - osmijeh na lice!

Haljina Zara, 399 kn; Dolčevita Jadran 199 kn; Bunda H&M, 899 kn; Gležnjače Miu Miu 7069 kn; Naušnice Reserved 89 kn; Torbica Mango, 169 kn

3. Skijanje

Jasno nam je da se na skijanju moraš dobro utopliti, jer zdravlje je najbitnije. No, u istom trenu možeš zablistati poput snježne kraljice. Total bijeli look možeš razbiti dodatkom neke nježne boje, poput pulovera pastelno plave boje. Kada se makneš sa skijaške staze, umjesto pancerica navuci tople čizmice i uživaj u kuhanom vinu!

Vesta H&M, 359 kn, Buce Moon, 1059 kn; Hlače Moncler 1500 kn; Naočale za skijanje IZIPIZI Sunsnow, 599 kn; Jakna Mango, 599 kn

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr