Otkrivamo: Savršene traperice za vaš oblik tijela

kolaž
Teško je pronaći savršene traperice, ali uz ove savjete, šoping će vam biti olakšan
Vidi originalni članak

Uz toliko različitih stilova traperica koje postoje - 'skinny', ravne, trapezice, 'boyfriend' i ostale - može biti jako teško izabrati svoj idealan kroj. Iako vam vjerojatno dobro stoji i nekoliko stilova, pronalazak savršenih traperica je poput male pobjede. A vaš šoping biti će mnogo lakši kada naučite koji kroj odgovara kojem obliku tijela.

Pješčani sat
Ako je vaš oblik tijela pješčani sat, trebale bi istaknuti najuži dio svog tijela - struk. To će najbolje uraditi uske traperice višeg struka. Potražite one s 'ispranim' dijelovima koje će vas suziti i laskati vašem obliku tijela. 



Dječačka građa
Stvorite iluziju ženstvenog oblika pomoću u vintage, nerastezljivim trapericama visokog struka s odrezanim nogavicama. Ovaj stil najbolje izgleda u blijedoj, isparanoj plavoj koja im daje autentičnost.


Obline
Trapez traperice izgledaju odlično na gotovo svim oblicima tijela, ali posebno dobro stoje curama s oblinama. Trapez bi trebao započeti iznad koljena kako bi se izbalansirali vaši kukovi i noge. Odaberite one višeg struka koje će prekriti i vizualno izravnati trbuh. Ako ih nosite sa visokim potpeticama to će dodatno izdužiti vaše noge.



Oblik kruške
I ovom obliku tijela savršeno stoje trapezice, ali s malo užim nogavicama, a najbolje je pronaći one s fit tehnologijom koje će savršeno izravnati vaše proporcije. Također će zadržati svoj oblik i nakon nošenja. Birajte tamne boje, modru ili crnu, jer će te najbolje laskati vašem obliku tijela.



Sitna građa
Sitnim curama najbolje stoje traperice s ravnim i 'odrezanim' nogavicama, a one s malenim trapezom na dnu, savršeno će laskati vašem, ali i gotovo svakom obliku tijela.



Visoka i vitka građa
S ovakvom građom možete nositi gotovo sve oblike, pa slobodno možete odabrati i one koje su u trendu, a ove sezone to su 'odrezane' traperice s trapezom i poderanim dnom nogavica.



Posjeti Miss7.24sata.hr