Dobitnici: Osvojite ulaznice za film Ivica i Marica!

Legendarna priča o Ivici i Marici ima novo ruho i vodi vas u mračni svijet pun akcije. Portal Budi.IN i Blitz Cinestar daruju vam 5x2 ulaznice za ovu zabavnu akcijsku horor-avanturu.
Vidi originalni članak

Sretni dobitnici su:

  • isabella301, Martina Kuhta, Varaždin
  • TreddyBear, Ana Škarec, Zagreb Branimir centar
  • mrkihno, Almir Adžajlić, Rijeka
  • days, Danijela Belaj, Osijek
  • brunacvjetkovic, Bruna Cvjetković, Split

Čestitamo sretnim dobitnicima koji nagradu mogu preuzeti na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice, a karte morate iskoristiti do 13. veljače. Svoja sjedala možete rezervirati na službenoj Blitz Cinestar stranici

Nova akcijska avantura za Ivicu i Maricu

Ivica i Marica nikada nisu bili ovako uzbudljivi! Priča se nastavlja petnaest godina nakon što su Ivica (Jeremy Renner) i Marica (Gemma Arterton) pobjegli od zle vještice koja im je zauvijek promijenila život i učinila ih gladnima krvi. Izrasli su u opasne, vješte i nepokolebljive lovce na glave, potpuno posvećene uništenju vještica koje će pronaći u svakoj mračnoj šumi.

Približava se vrijeme Krvavog Mjeseca i poznati grad u šumi suočen je s noćnom morom koja prijeti nevinoj dječici, a Ivica i Marica susreću se sa zlom većim od bilo koje vještice koju su dosad lovili – zlom u kojem leži tajna njihove zastrašujuće prošlosti. Postavu čine Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen i Peter Stormare. Scenarist i redatelj je Tommy Wirkola.  Producenti su Will Ferrell, Adam McKay, Kevin Messick i Beau Flynn, a izvršni producenti su Denis L. Stewart, Chris Henchy i Tripp Vinson. 

Posjeti Miss7.24sata.hr