Dobitnici: Osvojite tretman za njegu oštećene kose!

Thinkstock / Spencer Davies
Portal Budi.IN, Schwarzkopf Professional i frizerski salon Nicole Nicole iz Zagreba, znaju koja njega je potrebna oštećenoj kosi! Dvije čitateljice osvajaju tretman sa spa procesorom Micro Mist koji omogućuje potpunu njegu oštećene kose.
Vidi originalni članak

Dobitnici:

  • Silvestra Pejakić
  • Nataša Mijić

Čestitamo dobitnicama! O načinu preuzimanja nagrade bit ćete obaviješteni putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije. Eventualne troškove puta do frizerskog salona Nicole Nicole (Zagreb, Cvjetna cesta 5) dobitnice snose same

O tretmanu sa spa procesorom Micro Mist

Micro Mist je visokotehnološki uređaj koji dolazi iz Japana. Uz pomoć ultrazvučne tehnologije proizvodi mikroskopske kapljice vode, manje od pare, koje se, prilagođene svakom klijentu i prema odabranom tretmanu, otpuštaju u određenom volumenu i pod određenom temperaturom.

Uz pomoć vode kosa nabuja, zahvaljujući čemu neophodna vlaga ulazi u vlasi i unosi sa sobom molekule koje kosi, oštećenoj od bojenja i ostalih kemijskih procesa te UV zraka, vraćaju elastičnog i sjaj. Micro Mist stvara mikroskopsku vlagu koja otvara kutikulu, što omogućava odabranom tretmanu da brže i dulje uđe u kosu, da je liječi i omogući joj da opet postane zdrava. Ovaj spa procesor ujedno pospješuje tretman bojenja kose koja zbog snažnije otvaranja kutikule prodire dublje u svaku vlas te time omogućava veću trajnost boje.

O frizerskom salonu Nicole Nicole

Frizerski salon 'Nicole Nicole' otvoren je 2001. godine i nalazi se u Zagrebu na adresi Cvjetna cesta 5. Od samog početka frizeri ovog salona educiraju se na najboljim frizerskim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Zahvaljujući predavanjima vrhunskih stručnjaka, frizeri salona 'Nicole Nicole' uvijek iznova proširuju znanja te prate najnovije trendove mode i struke.

nove trendove, a pritom zadržite svoju osobnost jer to je ono što vas čini posebnima. Kosa da bi bila što ljepša treba redovnu i pravilnu njegu. Frizeri  ovog frizerskog salona razumiju kosu, a vrhunski preparati pružaju izvrsne rezultate - zdravu, sjajnu i čvrstu kosu! Svaka kosa je posebna i jedinstvena i govori puno toga o nama samima.

Za ljepotu kose, osim redovite njege, bitna je i vaša unutarnja radost i pozitivne misli stoga vas u ovom salonu čeka opuštajući ambijent, mirisi eteričnih ulja, masaže glave i sve ono što je potrebno da biste opušteno prepustili brigu o vašoj kosi timu salona Nicole Nicole.

 

U video prilogu pogledajte koji su trikovi i navike sjajne kose.

Posjeti Miss7.24sata.hr