Dobitnici: Osvojite njegujuće ulje za kosu

Ulja su sve popularnija u njezi kose, a Schwarzkopf Proffessional i Budi.IN daruju vam čarobni BC Oil Miracle Divine Polish.
Vidi originalni članak

Dobitnici ulja za kosu su:

  • Tea Petković
  • Miljenka Rabuzin
  • Ankica Stulić

Čestitamo sretnim dobitnicima! O preuzimanju nagrade dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila koji su ostavili prilikom registracije

O BC Oil Miracle Divine Polish

Napokon su došla zlatna vremena za kosu kojoj treba blistav sjaj! S priznatom linijom BC Oil Miracle, Schwarzkopf Professional uspostavio je ekskluzivan način njege. Na temelju svojih dragocjenih ulja, kosi daje bogat sjaj, izvrsnu hranjivost te mekoću – za glamuroznu ljepotu kose.

BC Oil Miracle Divine Polish – glamurozan sjaj i glatkoća

Ulja su već odavno postala must-have u njezi lica i kože. Danas, njihov dragocjeni efekt postaje od primarne važnosti u njezi kose. BC Oil Miracle s karakterističnim arganovim uljem daje vašoj kosi izuzetnu hranjivost, bogati sjaj te mekoću stvarajući tako glamuroznu ljepotu. Za one koji žele izjednačeni sjaj površine kose, BC Oil Miracle Divine Polish je izvrstan odabir, a prikladan je za sve tipove kose! Ovaj sprej lako se nanosi, daje zrcalni sjaj i mekoću na dodir bez otežavanja kose.

Više o njezi ispucalih vrhova pogledajte u videoprilogu.

Posjeti Miss7.24sata.hr