Dobitnici: Osvojite hit knjige o uređenju interijera!

Budi.IN i Veble commerce vam daruju hit knjige sa savjetima o uređenju interijera.
Vidi originalni članak

Dobitnici knjige "Suvremeno aranžiranje cvijeća" su:

  • anar87, Ana Radis
  • quince1, Dunja Veličan
  • ipolic, Ivana Polić

Dobitnici knjige "Boje stilovi i tehnike - uređenje doma" su:

  • irska74, Irena Bešenski
  • Mateja00, Mateja Jareš
  • crazycake, Ana Augustinčić

  Dobitnici knjige "50 ideja za bojenje zidova" su:

  • kisica, Anita Baćurin
  • zoe.123, Zorica Grgičak
  • jogamod, Domagoj Petrović

Čestitamo sretnim dobitnicima! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem e-maila koji ste ostavili prilikom registracije.

50 ideja za bojenje zidova

Sve popularne i nove tehnike dekoracije zidova prikazane na jednostavan način. Ovaj priručnik prikazuje kako možete na zidovima u svom domu samostalno stvoriti zanimljive stilske efekte bojom, koje možete vidjeti u časopisima o uređenju interijera. Odaberite neku dekorativnu tehniku, geometrijski uzorak, lažno finiširanje ili moderan ukras za zid. Uz 50 različitih ideja, koja bi bila najbolja za sobu koju želite obojiti?

Savjeti stručnjaka za bojenje će vam pomoći pri odabiru tehnike i boja. Za svaku tehniku bojenja zida prikazan je veliki uzorak konačnog izgleda. Potom je tehnika objašnjena i prikazana fotografijama korak po korak. Uz ovaj vodič i svoj odabir boja, možete preobraziti svaku prostoriju na mnogo različitih načina. Među prikazanim tehnikama nalaze se bojenje duplim valjkom, prskanje, slamarenje, polka točke, freska, lan, pečatiranje, decoupage i kolaž, tekstovi i oblaci, te mnoge druge.

Boje, stilovi i tehnike - uređenje doma

Kako urediti svaku prostoriju u vašem domu pomoću boja i njihovih kombinacija. Više od 1000 kombinacija boja i tehnika na ilustracijama i fotografijama koje nude stilske ideje za vaš dom, od suvremenog uređenja, preko internacionalnih stilova do lijepih pastelnih boja. U knjizi se navode osnovne tehnike bojenja, od povlačenja boje do struganja drva, zidnih slika do marmoriranja.

Također se u knjizi nalaze ilustracije koje vam omogućuju pogled na niz prostorija u različitim shemama boja kako biste mogli odabrati upravo onu koja vam odgovara, te ključni savjeti za odabir boja koje odgovaraju vašem stilu, uređenju doma i financijskim mogućnostima.

Suvremeno aranžiranje cvijeća

Posve novi, osvježeni pristup stvaranju prekrasnih aranžmana. Ovo je prekrasna priručnik  i zbirka prelijepih aranžmana koji su kreirani po najsuvremenijim metodama oblikovanja, te će vas potaknuti da pokušate izraditi jedan aranžman za drugim, a u isto vrijeme se dobro zabaviti.

Tu se nalaze originalni i elegantni aranžmani za sve prigode i svaki prostor, od božićnih stolnih aranžmana i vjenčića za vrata, do uskrsnih buketa, buketa za vjenčanja i rođendane, rođenje djeteta, te Majčin dan. Sve ideje su prikazane pomoću fotografija koje možete slijediti korak po korak, ili ih prilagoditi, ovisno o vašem materijalu. U knjizi se također nalaze savjeti za odabir cvjetnog i ukrasnog materijala, kombinacija boja, posuda ili elemenata u koje se mogu složiti aranžmani, te metode rada koji obuhvaćaju i neke od tajnih trikova najboljih cvjećara i aranžera.

Posjeti Miss7.24sata.hr