Dobitnici: Osvojite haljinu s potpisom Ivana Alduka

Portal Budi.IN i hrvatski dizajneri omogućuju vam ljeto sa stilom! Ovoga tjedna Ivan Alduk i Budi.IN daruju vam čak dvije haljine iz svoje cruise kolekcije!
Vidi originalni članak

Sretna dobitnica dizajnerske haljine s potpisom Ivana Alduka iz cruise kolekcije izrađena po mjeri je: 

  • Ivona Mrva
  • Martina Antunović

Čestitamo sretnim dobitnicama i ispričavamo se zbog pogreške prilikom izvlačenja dobitnih imena. O preuzimanju nagrade bit će obaviještene putem e-maila koji je ostavila prilikom registracije.

O Alduku

Modni brend Alduk već 6 godina stvara diplomirani modni dizajner Ivan Alduk. Sve je počelo 2007. predstavljanjem prve kolekcije na Modnom Inkubatoru u Osijeku, a nastavilo se sudjelovanjem na Cro-a-porteru, Fashion.hr-u i raznim drugim modnim eventima gdje je Alduk rado pozivan kao gost.

Osim modnih kolekcija stvaranih za moderne žene, Alduk je postao poznat i po svojim kožnim torbama koje već tri godine stvara u suradnji s jednom hrvatskom tvornicom. Suradnja s brandom Amadeus Jeans je pružila kvalitetan i dizajnerski proizvod po prihvatljivim cijenama. Zadnjih sezona, brand Alduk prezentira svoje kolekcije kroz modne kampanje i lookbookove koji nastaju pod palicom fotografkinje Jelene Balić.

Aldukov dizajnerski DNA se temelji na preciznoj i dorađenoj konstrukciji, arhitektonskim elementima te na utjecaju rock kulture i visoke mode. Povrh svega, Alduk djevojka je ženstvena i moderna, ali i osebujna te prepoznatljiva jer je skoro svaki model unikatan i radi se prema mjerama klijenta.

Dizajner Ivan Alduk za nadolazeću sezonu priprema nekoliko modnih novosti i osvježenja, a nama ostaje da se strpimo do jeseni da to otkrijemo.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje...

Posjeti Miss7.24sata.hr