Dobitnici: Osvojite Dr. Stribor proizvode za njegu kože!

Hrvatski proizvod Dr. Stribor kozmetika otkriva tajnu lijepe kože! Najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut dr. Stribor Marković predstavlja novu liniju inovativnih i trajno učinkovitih proizvoda za njegu kože, a u suradnji s portalom Budi.IN možete osvojiti upravo pakete s novim proizvodima!
Vidi originalni članak

Dobitnici :

  • Dobitnice paketa koji sadrži kremu argana i ruže te kremu od vanilije su: Lidija Sinjeri (lill_lilly) i Milena Košutić (milacvijet)
  • Dermaplanta balzam i kremu od vanilije osvojila je Mila Šimunović (milasimunovic)

Čestitamo dobitnicima! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem e-maila koji ste ostavili prilikom registracije.

Kako do nagrade?

  • U periodu od 27. kolovoza u komentare članka napišite koja je vaša tajna lijepe kože!
  • Komentirati možete do 1. rujna do 11 sati
  • Imena sretnih dobitnika bit će objavljena tijekom 2. rujna
  • O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije

O Dr. Stribor kozmetici

Tajna lijepe kože od sada se krije u Dr. Stribor kozmetici! Nova linija učinkovitih proizvoda za njegu kože koju je osmislio najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Stribor Brajković u suradnji s Ljekarnama Zagrebačke županije.

''Ovo je jedina kozmetička linija koja ne skriva sastojke, čak ni one u najmanjim dozama, već svoju tajnu, temeljenu na dugogodišnjem ljekarničkom iskustvu i modernoj tehnologiji, otkriva svima kako bi uvidjeli sve prednosti prirodne kozmetike. Dr. Stribor kozmetika nije prirodna - ekološka zato sto je to danas pomodno nego zato što je takva kozmetika bolja i zdravija za kožu i zato što su prirodni sastojci u Dr. Stribor kremama stoljećima dokazano učinkoviti u njezi i najproblematičnije kože'', izjavio je dr.sc . Stribor Marković.

Dr. Stribor kozmetiku čini vrhunski asortiman proizvoda koji su spoj dugogodišnjeg ljekarničkog iskustva i moderne tehnologije. Ova prirodna linija kozmetike namijenjena je svakom tipu kože a u njenom sastavu nema sastojaka koji mogu uzrokovati preosjetljivost i naštetiti koži poput parabena. Linija sadrži prirodne sastojke, posjeduje eko certifikate, a proizvodi su cjenovno prilagođeni nezavidnoj ekonomskoj situaciji u kojoj danas živimo. Poklanjamo vam kremu Ruža – argan namijenjena je suhoj koži, Vanilija & naranča idealna je za normalnu kožu te balzam Dermaplanta namijenjen zacjeljivanju kože. U ljekarnama diljem Hrvatske može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih možete postići ono što ste oduvijek željeli. Blistavu, zdravu i njegovanu kožu iz snova.

Posjeti Miss7.24sata.hr