Dobitnik: Osvojite dizajnersku torbicu!

Započnite novu godinu s trendi dizajnerskom torbicom koja će pratiti sve vaše izazove. Budi.IN i hrvatski dizajner Ivan Alduk poklanjaju jednom sretnom dobitniku crnu torbu Alduk by Galko.
Vidi originalni članak

Sretna dobitnica Alduk by Galko je čitateljica Petra Bosnar pod nadimkom sall i to s komentarom:

"Malu crnu torbicu nosila bih s velikim osmjehom i puno ponosa!
Uz tu neodoljivu kombinaciju ubacila bih i žarko žuti sako, kako bi zasjala u punom sjaju i upala u oko promatračima. Dodala bih još kratku čipkasto-bijelu haljinu, slatke crne oxfordice i veliki prsten smaragdnog sjaja.
Is it love? Na prvi pogled ;)"

Čestitamo sretnoj dobitnici koja će o načinu preuzimanja nagrade biti kontaktirana na e-mail koji je ostavljen prilikom registracije.

Trendseterice ob​ožavaju Aldukice

Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk već četiri sezone uspješno surađuje s tvrtkom Galko kreirajući torbe koje su napravljene od kvalitetnog materijala. Spoj drskog roka, daška klasike i trenda stvara torbu koja će uvijek biti u trendu i pristajati uz svaki vaš styling. 

Brojne trendseterice uvrstile su takozvane Aldukice u svoje svakodnevne kombinacije, kako one dnevne tako i one večernje.

Dizajner je nedavno povodom svoje pete godišnjice rada predstavio limitiranu kolekciju kožnih torbi. Kolekcija se sastoji od četiri modela koji dolaze u nekoliko varijacija kože i boje, a idealna su nadopuna dizajnerovoj kolekciji „Is it love?“.

Specifičnost torbi iz nove kolekcije je ta što su dizajnom futurističke, ali u istom trenutku i minimalističke. Manjih su dimenzija i predodređene su za večernje kombinacije.

Posjeti Miss7.24sata.hr