Osvojila nas je cvjetna haljina otvorenih leđa koju nosi Lada Mitrašinović - znamo gdje kupiti, ali i unajmiti slične predivne modele

Instagram @belamakeuplada Foto: Instagram @belamakeuplada
Vidi originalni članak
  • Ako se nas pita, teško da postoji ljepši dodatak prvim sunčanim i toplim danima od rascvjetanih haljina 
  • Divni modeli već su polagano krenuli pristizati na police trgovina, a našu su pažnju privukli oni kojima je ženstvenost dodatno naglašena damskim duljinama, otvorenim leđima, romantičnim volanima i puf rukavima
  • Tri su nam se posebno svidjela - jedan, savršen za svečane prigode, kojeg se može unajmiti i kojeg je odabrala i Lada Mitrašinović te dva nešto svakodnevnija iz high street ponude

Može Miranda Priestly govoriti što god želi, no koliko god cvijeće u proljeće ne bilo revolucionarno, mi i dalje pripadamo onoj staroj gardi koja vjeruje da su prvim sunčanim i toplim danima upravo rascvjetane haljine jedan od najljepših dodataka. Zbog ovih se šarmantnih proljetnih maskirnih uzoraka s kojima se stapamo s najsvečanijim ruhom prirode u trenu osjećamo ženstvenije pa je potpuno jasno zašto svake godine volimo osvježiti garderobu novim modelima.

Budući da je proljeće sve bliže, modeli prekriveni delikatnim cvjetnim uzorcima, laticama i pupoljcima već su polagano krenuli pristizati na police trgovina, a našu su pažnju privukli oni kojima je ženstvenost dodatno naglašena damskim duljinama, otvorenim leđima, romantičnim volanima i puf rukavima.

Moda Vječnom traperu vraćamo se i ovog proljeća - predstavljamo 9 modela chic traper haljina

Jedan od najljepših modela, ako se nas pita, definitivno je onaj koji je Lada Mitrašinović, na Instagramu poznatija kao Bela Make Up Lada, pronašla u ponudi Fidelius Beauty concept storea smještenog u Preradovićevoj ulici na broju 32. Strukirana crna haljina midi dužine, s romantičnim balon rukavima i otvorenim leđima te prekrivena krupnim uzorkom ružičastih ruža samo je jedna od mnogih koje je u ovom concept storeu moguće unajmiti, a što je odlična opcija za sve svečane prigode, nerijetko povoljnija od kupnje. Cijena najma haljine kreće se od 40 do 140 eura, ovisno o modelu, odnosi se na vremenski period od 3 dana, a u cijenu su uključeni i kemijsko čišćenje i dostava.   

Za one koji su pak u potrazi za nešto svakodnevnijim modelima koje bi radije nosili u više navrata nego samo jednom, izdvojili smo dva predivna modela iz aktualne high street ponude. Reserved tako u sklopu svoje #ReservedForMum kolekcije nudi divan maxi model u ružičastoj boji, s pufastim rukavima i širokim volanom na dnu, prekriven sitnijim uzorkom raznolikog cvijeća, kojemu cijena iznosi 59,99 eura. S obzirom na to da je u pitanju ograničena kolekcija, dostupna je isključivo online, a zahvaljujući posebnim krojevima i tkaninama, ovaj model kao i ostatak ove kolekcije savršeno pristaje u svakom stadiju trudnoće, kao i nakon rođenja djeteta. A baš zato što je u pitanju model koji laska svakoj figuri, njegove se zalihe polagano iz minute u minutu sve više tope.

Slična situacija je i sa Zarinim midi modelom od popelina koji se online već uspio rasprodati u gotovo svim veličinama. Haljinu nježne krem nijanse prekrivenu krupnim cvjetnim uzorkom, s V izrezom s drapiranim čvorom na trbuhu i rukavima 3/4 dužine te ženstvenim prorezom s vezanjem na leđima, očigledno su poželjele mnoge dame, a u korist joj svakako ide i odlična cijena od svega 49,95 eura. Utješna vijest? Uz sve rasprodane veličine stoji 'coming soon', i jedva čekamo da se zalihe obnove!

Moda Romantična Mango haljina s puff suknjicom je idealan komad za tople dane

Posjeti Miss7.24sata.hr