Osvoji shopping druženje s najboljom prijateljicom uz miss7 i s.Oliver!

s.Oliver
Vidi originalni članak
  • Vrijeme je za jesenski shopping, a svi znamo da je kupovina uvijek bolja uz najdražu prijateljicu
  • U suradnji s brendom s.Oliver pripremili smo prijateljicama nezaboravno shopping druženje, ali i vrijedne nagrade
  • Prijavite se OVDJE ili u anketi u nastavku

Odlazak u shopping s prijateljicom jedna nam je od najdražih aktivnosti, ne samo zato što imamo priliku pronaći nove modne kombinacije, nego zato što nam daje priliku da se bolje upoznamo i provedemo više vremena zajedno. Kada u zajedničkom shoppingu kupiš novu vestu ili traperice, svaki put kada ih obučeš sjetit ćeš se tog lijepog trenutka, ali i koliko ste se smijale i zabavljale isprobavajući kombinacije koje možda inače ne biste probale same. 

Kako bi iduće iskustvo zajedničkog shoppinga učinili još posebnijim, u suradnji s omiljenim brendom s.Oliver pripremili smo nezaboravno shopping druženje. Što možete očekivati? Osim odlične mode i zabave, čeka vas i poseban izazov u kojem jedna drugoj birate outfite uz stručne savjete prodajnog osoblja u s.Oliver trgovini u Zagrebu. Kako bi ovi pomno odabrani outfiti inspirirali i druge, prijateljice će postati i video zvijezde te će pred miss7 kamerama pokazati svoje kombinacije i ispričati priču o svom prijateljstvu, koliko im znači podrška prijateljice te se prisjetiti nekih od najljepših trenutaka koje su provele zajedno. 

Osim jedinstvenog iskustva koje će moći prepričavati još godinama, prijateljice čeka i odličan poklon - s.Oliver goodie bag koji sadrži poklon bon od 70 eura te s.Oliver hoodie, platnenu torbu i držač za mobitel. Ako ti i tvoja prijateljica želite uživati u ovom predivnom shopping iskustvu, prijavite se OVDJE ili u anketi u nastavku. Sve što trebate je opisati svoje prijateljstvo u tri rečenice i biti spremne stati pred miss7 kamere, a mi ćemo izabrati tri para prijateljica koje će dobiti ovu priliku. Nagradni natječaj traje do 7. listopada, a druženje i snimanje će se održati sredinom listopada u Zagrebu u poslijepodnevnim satima. 

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr