Osvoji predivnu Lisca spavaćicu, kao stvorenu za uživanje u nadolazećim blagdanima

Marko Grubišić
Vidi originalni članak
  • Christmiss adventski kalendar u punom je jeku, a ako još uvijek ne znaš o čemu je riječ, krajnje je vrijeme da saznaš i uključiš se u naše nagradne natječaje
  • Pripremili smo hrpu super nagrada koje čekaju na tebe, a danas ti poklanjamo predivnu Lisca spavaćicu
  • Sve što trebaš napraviti da bi je osvojila je posjetiti miss7 na Instagramu i odraditi tri brzinska koraka koja od tebe tražimo u opisu posljednje objave

Blagdani su najljepši kada ih provedemo u krugu najmilijih, u ugodna četiri zida doma. Otvaranje božićnih poklona i ispijanje tople čokolade u pidžami prve su nam pomisli na nadolazeće blagdane, i zato smo jednoj čitateljici odlučili dodatno razveseliti razdoblje pred nama novom, još ljepšom pidžamom!

Riječ je o predivnoj Lisca spavaćici dugih rukava koja će te grijati u hladnim noćima, u prigodnoj crvenoj boji idealnoj za nošenje u vrijeme blagdana, s efektnim nordijskim uzorkom koji je, uz crvenu boju, ujedno i glavna nit vodilja nove Lisca kolekcije.

Ne znamo za tebe, ali naš glavni preduvjet za odabir pidžame je udobnost, a toga ti uz ovu spavaćicu neće manjkati. U njoj ćeš moći bezbrižno uživati ispred kamina, zavaliti se u naslonjač i čitati knjigu ili gledati omiljenu seriju i jesti božićne kolačiće.

Kako bi ova spavaćica stigla u tvoje ruke, predlažemo ti da okušaš sreću i uključiš se u nagradni natječaj koji traje sutra do 12 sati. Na miss7 profilu na Instagramu pronađi fotografiju s Lisca spavaćicom i odradi tri jednostavna koraka koja od tebe tražimo - zaprati @miss7.hr i @liscalingerie, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu za koju znaš da bi htjela ovu nagradu.

Sretnog dobitnika ili dobitnicu proglašavamo sutra oko 12 sati. Sretno!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr