Opasno dobri jesenski komadi

Pitoni su se ove jeseni i zime uvukli u naše ormare i opasno zavode svojim modnim otrovom – zmijskim uzorkom. Na ovaj modni otrov nije ostao imun niti jedan odjevni komad. Kaputi, jakne, majice, hlače, torbice i cipele zaogrnuli su se zmijskom kožom. Kako nositi i kombinirati ovaj izazovan animalni uzorak, savjetuje stilistica Ivana Bilandžija Billy.
Vidi originalni članak

"Zmijski uzorak i još pokoji modni grijeh definitivno se vraćaju ove sezone. Doduše, oni nikad nisu ni iščezli, samo su se pritajili. Pri nošenju ovakvih uzoraka valja imati na umu – ono što izgleda dobro na pisti, ne mora nužno i na ulici", istaknula je Billy.

Opasne dizajnerske zmije

Na pistama vodećih svjetskih modnih tjedana brojne dizajnerske kuće prošetale su svoje manekenke u opasnom zmijskom uzorku. Ovaj uzorak zaveo je modne kuće Missoni, Pradu, Dior, Just Cavalli i brojne druge. U paleti kreacija nalaze se realni zmijski uzorci, ali i oni u upadljivim bojama, poput roze, zelene i plave. Materijali koji plijene pozornost svojim sjajem djeluju veoma moderno.

"Kaput s pitonskim uzorkom izgleda dobro samo na modnoj pisti, dok u svakodnevici treba birati detalje ili jedan upečatljiv komad. To može biti remen, cipele ili torba, ali i na primjer prozirna košulja s pitonovim uzorkom koju možete kombinirati s ispranim traperom, jednostavnim cipelama i tamnim sakoom. Nosite li ovakve komade neka vam frizura i make up budu što decentniji i jednostavniji kako ne biste zašli u zonu kiča i neukusa", savjetuje stilistica Billy.

Zmijski uzorak prilagođen modnoj svakodnevici

To znaju i popularni highstreet brendovi koji su prigrlili ovaj modni trend, no vješto su ga modificirali i prilagodili ženinom svakodnevnom stilu. Možda u trgovinama nećete pronaći duge kapute poput onih dizajnerske kuće Missoni, no zato možete odabrati majicu, suknju ili haljinu pitonskog uzorka. Upadljive visoke čizme, poznati brendovi pretvaraju u decentnije salonke koje će svakom stylingu dodati tu opasno otrovnu modnu dozu.

Ako niste spremni za ovako odvažne stylinge, slijedite savjet stilistice Billy, i odlučite se za pokoji modni detalj. Odličan odabir je večernja clutch torbica ili remen, a u svaku kombinaciju uklapaju se pokoji komad nakita, poput naušnica ili narukvice, pogotovo ako je u jarkoj boji.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje odjevne komade sa zmijskim uzorkom...

Posjeti Miss7.24sata.hr