Olivia Wilde zablistala u H&M-ovom statement komadu

Guliver Image/Getty Images
Olivia Wilde se u srijedu 25. veljače, na Elle Style Awards pojavila u zanosnoj kombinaciji T-shirta i lepršave sive suknje. Glumica se za ovu prigodu odlučila na H&M-ovu Conscious kolekciju. Njezin izbor svakako je logičan, ako uzmemo u obzir da je njeno glavno lice.
Vidi originalni članak

Mlada mama vrlo brzo se vratila u formu, ali se bacila u poslovne i humanitarne vode. Upravo je bavljenje humanitarnim radom, razlog zašto je Oliva ponosna što je lice nove H&M-ove kampanje, budući da se ista bazira na principu održivosti. Ovaj princip nova je pojava u svijetu mode jer se zasniva na pažljivoj uporabi kvalitetnih prirodnih materijala i načinu rada koji štiti okoliš.

Conscious Exclusive, kako je puno ime kolekcije, krase modeli inspirirani Afrikom, Azijom i Indijom. To se svakako vidi kako po uporabi krojeva i detalja, tako i po uporabi materijala koji se kreću od svile i organskog pamuka preko lana do recikliranog poliestera i prirodne kože. Zanimljiv dodatak su i ručno rađeni printevi koji su kreirani specijalno za kolekciju.

Upravo je cijela ova filozofija bila vidljiva u Olivijinoj kombinaciji koja se sastojala od jednostavnog bijelog pamučnog T-shirta i lepršave sive haljine prošarane uzorcima u istom tonu. Savršen dodatak bili su mala zlatna torbica i minimalistička narukvica te make up boje meda i kosa u istom tonu, stilizirana u blage uvojke koji su nehajno padali preko ramena. Glumica je na ovaj način dokazala da i pamučna majica može biti jednako glamurozan modni komad, ukoliko se kombinira na pravi način. Ono što također osvaja je i jednostavnost cijele kombinacije koja odiše beskrajnom ženstvenošću.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji..

Posjeti Miss7.24sata.hr