Odvažni sportski stajlinzi za one koji žele biti primijećeni

Instagram @sportvisionhrvatska
Vidi originalni članak
  • Brand Nike sve više pažnje privlači Move to Zero kampanjom koja za cilj ima očuvanje životne sredine i borbu protiv klimatskih promjena
  • Move to Zero je putovanje na koje je brand Nike krenuo s ciljem dostizanja nulte količine ugljikovog dioksida i otpada, a obzirom da smo nedavno proslavili Dan planeta Zemlje, odlučili smo svu pažnju usmjeriti na ekološki osviještene načine proizvodnje odjeće i obuće
  • Tim povodom smo u suradnji sa Buzzom osmislili sportske stajlinge za žene i muškarce inspirirane jednim od elemenata Zemlje: vatrom, vodom, zemljom i zrakom. Danas ti donosimo stajlinge inspirirane vatrom, s potpisom branda Nike, a sve artikle možeš pronaći u Buzz trgovinama

Sve više modnih brendova se u jeku globalne pandemije okrenulo dizajniranju udobne odjeće i obuće. Odjednom nije više bilo važno koju haljinu odjenuti ili koje štikle obuti. Udobni komadi poput trenirki, tajica, sportskih grudnjaka i tenisica odjednom su postali najprodavanija odjeća, a ovaj trend nastavio se sve do danas. Dokaz toga je i sve veća popularnost sportske elegancije koja je preplavila ulice modnih metropola.

Paralelno s globalnom osviještenošću o očuvanju planeta, sve više brendova stavlja naglasak na odabir ekološki prihvatljivih materijala i načina proizvodnje koji su nježni prema prirodi. Odličan primjer ekološki osviještenog modnog brenda koji poslovne odluke kreira na način da ne štete prirodi definitivno je Nike. Inspirirani Nikeovom modnom pričom koja slavi prirodu, u nastavku izdvajamo sportske stajlinge za žene i muškarce od glave do pete s potpisom popularnog brenda Nike. Svi artikli izrađeni su od materijala koji su reciklirani ili se mogu reciklirati, a zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti moći ćeš ih nositi dugi niz godina pa kupnjom istih možeš biti sigurna da ne štetiš prirodi.

Sportski stajling za nju

Ni jedna kombinacija nije toliko seksi i privlačna kao spoj pripijene i široke odjeće. Znaš kako kažu - ''suprotnosti se privlače'', a mi se apsolutno slažemo s time. Pripijeni Nike Sportswear Essential bodi dostupan je u dvije boje, a nama se posebno svidio nude model koji izgleda kao druga koža. Možeš ga nositi samostalno ili u kombinaciji s donjim dijelom trenirke šireg kroja. Bodi će te oduševiti svojim mekanom i rastezljivom tkaninom, no ono po čemu se izdvaja od drugih sportskih bodija je dizajn - asimetrični izrez na ramenu uistinu je nešto posebno.

NIKE Bodysuit Sportswear Essential, 54,99 €; NIKE Donji dio trenirke Sportswear Essential, 89,99 €NIKE Tenisice Air VaporMax 2021 Flyknit, 224,99 €NIKE Torbica oko struka HERITAGE, 22,99 € - sve dostupno u Buzz trgovinama

Iako bi ovaj stajling bez problema mogao proći u kobmbinaciji s visokim potpeticama, mi smo se držali provjerenog sportskog looka te smo stajling uskladili s praktičnom tobicom koja se nosi oko struka i Nike Air VaporMax 2021 Flyknit tenisicama u kojima ćeš se osjećati kao da šetaš po oblacima. Revolucionarna VaporMax 2021 Air jedinica je napravljena od recikliranog materijala i pruža više zraka pod nogama nego ikada prije, a volimo ih i zato što se lako uklapaju u bilo koji stajling.

Sportski stajling za njega

Ako moramo navesti jedan proizvod s kojim nas Nike uvijek iznova oduševi, onda su to tenisice! Stajling za muškarce koji vole odvažne komade bazirali smo upravo na jedinstvenim Nike Air VaporMax 2021 Flyknit SE muškim lifestyle tenisicama originalnog dizajna i maksimalne udobnosti. Odajući počast Franku Rudyu, čovjeku koji je stvorio zračni jastuk, ove tenisice slave njegovu ostavštinu zabavnim detaljima. Od prozirnog „Air bubble“ Swoosh-a do prozračnog, rastezljivog Flyknit gornjeg dijela, ovi upečatljivi vizualni elementi pružaju lekciju o udobnosti.

NIKE Majica kratkih rukava Sportswear, 29,99 €NIKE Donji dio trenirke Sportswear SwooshTech Fleece, 69,59 €NIKE Šešir Sportswear, 24,99 €NIKE Tenisice Air VaporMax 2021 Flyknit SE, 229,99 €NIKE Torbica oko struka Heritage, 23,76 € sve dostupno u Buzz trgovinama

Efektne tenisice poput ovih potrebno je umiriti neutralnim komadima poput crnih hlača i jednostavnije majice kratkih rukava. Ukoliko planiraš boraviti na suncu, obavezno zaštiti glavu kapom, a sve svoje potrepštine poput moobitela, ključeva i novčanika pospremi u Heritage torbu koja je predviđena za nošenje oko struka.

Kako Nike brine o planetu?

Brand Nike je pokrenuo Move to Zero kampanju s ciljem dostizanja nulte količine ugljikovog dioksida i otpada pa tako brand na godišnjem nivou s deponija preusmjeri više od milijardu plastičnih boca kako bi se njihovom reciklažom dobila vlakna za nove dresove i gornjišta Flyknit tenisica, a plan brenda je do 2030. godine smanjiti emisiju ugljikovog dioksida u svom globalnom lancu opskrbljivanjem za 30%. S deponija se u proizvodnju preusmjerava 99% cjelokupnog otpada, a modeli koji su izrađeni od recikliranih materijala mogu se pronaći i u Buzz trgovinama.

Sport Vision te poziva da učiniš pozitivnu promjenu i počneš brinuti za jedini planet koji imamo. Budi dio EcoVision promjene - pokušaj smanjiti količinu otpada, recikliraj, kupuj pametno, ograniči potrošnju energije i gdje god možeš idi pješice. Pridruži se pozitivnom trendu brige o planetu i biraj ekološki osviještene brendove kao što su Nike, The North Face, adidasChampion i New Balance koje možeš pronaći u svim Sport Vision, Buzz, The North Face i Champion trgovinama.

Posjeti Miss7.24sata.hr