Odličan casual look Lejle Filipović

Grgur Žućko/PIXSELL
U četvrtak 14. studenog u Zagrebu je otvoren novi frizerski salon MHM, a Lejla Filipović je prikupila najviše pogleda u svojoj jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji.
Vidi originalni članak

Bivša misica kombinirala je trendovske komade, ali je čitavom outfitu dala vlastiti potpis. Jednostavne crne hlače skinny kroja kombinirala je uz strukiranu traper košulju i crne gležnjače. Ipak, detalji su u ovom stylingu bili sve. Statement crno-bijela ogrlica odlično se nadovezala uz traper košulju, ali svakako je najupadljiviji kaput zanimljivog uzorka. Crno-bijelo pletivo ukrašeno je crvenim i plavim tkanjem, a velika kapuljača i patentni zatvarač istovremeno podsjećaju na udobnu vestu. Odličan komad koji je postao vodeći dio u ovom stylingu također se dobro uskladio uz veliku crnu torbu s metalnim karikama.

Lejla u posljednje vrijeme više ne eksperimentira u tolikoj mjeri s frizurama i već je neki period vjerna medenastoj boji kosi koja joj naglašava put, a make up je ovom prigodom bio vrlo prirodan. Kombinacija smeđeg sjenila i crne olovke naglasila je oči, dok su obrazi istaknuti breskvastim rumenilom. Nježno ružičasto sjajilo za usne zaokružilo je čitav make up look, a Lejla je pokazala kako u casual kombinacijama izgleda jednako dobro kao i u elegantnim večernjim haljinama.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr