Otkrili smo: ovo su komadi s hit uzorkom do 250 kuna!

Pinterest/AlbionFit
Karirano već neko vrijeme nije rezervirano samo za kauboje, Škote i stolnjake u planinarskim domovima
Vidi originalni članak

Na svijetu postoji mnogo uzoraka, ali vrlo mala količina se može smatrati klasikom. Elegantan i šik, ovaj klasični uzorak smo svi barem u jednoj dekadi života imali u ormaru. Vjerojatno već pogađaš da se radi o kariranom uzorku koji je i ove sezone zauzeo poziciju na izlozima Arena Centra i odlučio umjesto nas. Iako njegove kockice i boje imaju daleku povijest i priču, britanske i američke proizvođače ona nije toliko interesirala koliko ideja da isti uzorak pretvore u nešto što će nositi samo kraljevstvo i plemstvo. Uporan kakav jest, provlači se od drevne Škotske pa sve do ove jeseni kada je zamišljen kao elegantnije izdanje u formi kaputa

H&M (sako, 225 kuna), Stradivarius (sako, 230 kuna), Bershka (sako, 230 kuna)

Osim kaputa tražene su i hlače, suknje, cipele i torbe kariranog uzorka, a nezaobilazna zvijezda je sako koji više ne preplavljuje samo staračke domove nego i poznate modne destinacije. Kombinira se sa sportskom majicom koja viri ispod „strogog“ sakoa. A sve su popularnije i suknje. U Arena Centru ih možeš pronaći u različitim modelima.

Bershka (suknja, 170 kuna), Zara (suknja, 230 kuna), Mango (suknja, 200 kuna) 

Karirana odijela i hlače će ove sezone nositi i "karijeristice". U raznim se bojama šeću ovih dana, ali ipak dominiraju crne, bijele i sive kockice. 

Zara (hlače, 230 kuna), Pull&Bear (hlače, 150 kuna), Mango (hlače, 250 kuna)

Severina je odlično isfurala karirani kaput, dok Beyonce možda izgleda flawless, ali mi bi da nam u cijeloj kombinaciji u ormaru visi košulja i to posebno u vrijeme božićnih praznika. Da da, jedva čekamo da zasvijetli božićni asortiman. Manje od 100 dana je do Božića, ne znamo što se čeka? 

Ostale jesenske trendove provjerite u Fashion Lookbook-u Arena Centra.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr