Od ove 'dosadne' haljine ne možemo pobjeći ni ovo ljeto. I opet izgleda fantastično

Instagram @clairerose bijela haljina za ljeto
Vidi originalni članak
  • Iako ponekad može izgledati malo obično, već viđeno, dosadno, jednostavna bijela haljina svakako je dio garderobe bez koje sunčani dani ne prolaze
  • Bilo da je riječ o kratkoj ili dugoj, čipkastoj ili lanenoj verziji bijele haljine, ona je provjereni ljetni klasik koji nosimo i ovog ljeta
  • Iz kolekcija modnih brendova izdvojile smo najljepše mini, midi i maksi bijele haljine

Uz malu crnu haljinu, vječni klasik koji se prema većini modnih pravila, treba nalaziti u garderobi svake žene, bijela ljetna haljina uživa gotovo jednako hvaljen status. Jednostavna i elegantna čista bijela boja priziva ljeto te je idealan izbor i za dnevne i za večernje kombinacije, neovisno o tome odlučimo li odjenuti čipkasti, satenski ili laneni model haljine, kao ni koju duljinu izaberemo.

Bijela haljina jednostavan je izbor, a svakoj našoj modnoj kombinaciji daje dozu sofisticirane elegancije.

I influencerice nose bijelu haljinu na razne načine, od kombiniranja s cipelama na visoku petu, do ravnih sandala i tenisica, kao i s raznim dodacima, u potpunosti u neutralnoj verziji ili s naglascima u vibrantnim bojama, koje bijeloj haljini čine savršeni kontrast.

Moda Pink haljine vladaju, a styling Anastazije Makjanić inspirirao nas je da pronađemo i druge modele u toj boji

S volanima i naborima ili bez istih detalja, s kratkim ili dugim rukavima ili pak u ponovno popularnoj tuba model verziji, modela bijelih haljina u trenutnim kolekcijama poznatih modnih brendova ima pregršt.

Među njima ćemo sigurno pronaći i savršenu bijelu haljinu za sebe! 

Mini bijele haljine

Midi bijele haljine 

Maksi bijele haljine

Moda Ljetna haljina u crnoj boji? U Reservedu smo pronašli predivnu i to prozirnog cvjetnog uzorka
 

Posjeti Miss7.24sata.hr