Obožavamo odijela u casual varijantama. Svidjelo nam se ovo u boji neba koje je prolaznica prošetala gradom

Pixsell/Matija Habljak Foto: Matija Habljak/Pixsell. Ležerna odijela u boji ovog proljeća igraju glavnu ulogu u casual kombinacijama.
Vidi originalni članak
  • Udobnost je najvažnija kada su u pitanju ležerni modni odabiri, a odijela mogu ponuditi upravo to ako su skrojena i stilizirana na odgovarajući način
  • Ona već odavno nisu rezervirana za poslovne i svečane prilike pa nerijetko igraju glavnu ulogu u casual stylinzima
  • Dolaze u raznim krojevima, bojama i uzorcima, nudeći beskrajne mogućnosti za modne eksperimente, a nama se jako ovo koje je simpatična prolaznica prošetala gradom

Vremena kada su odijela bila rezervirana isključivo za poslovne i svečane prilike ostala su daleko iza nas. Danas ona nerijetko igraju glavnu ulogu u ležernim stylinzima, pružajući moderni zaokret bezvremenskom klasiku, a zahvaljujući prozračnim tkaninama poput lana ili mješavina pamuka koje omogućuju veću udobnost te vedrim bojama u kojima ih se može pronaći, postaju savršen komad za apsolutno svaku priliku.  

Moda Uz tijelo pripijen kombinezon nasmijana brineta nosi uz brendirane čizme i puno, puno zlata!

Ono što odijela čini toliko zahvalnim komadom za razne kombinacije je njihova svestranost i sposobnost prilagodbe individualnom modnom izričaju. Dolaze u raznim krojevima, bojama i uzorcima, nudeći beskrajne mogućnosti za modne eksperimente, jednako dobro izgledajući i uz salonke, mokasinke ili tenisice, a nama se jako svidjelo ono u boji neba koje je simpatična prolaznica prošetala gradom. 

Odijelo opuštenog kroja u prekrasnoj plavoj nijansi uparila je s jednostavnim bijelim topom i snježno bijelim tenisicama te malenom torbicom od bež kože kroko uzorka, dok je od ostalih dodataka izabrala tek decentni lančić s privjeskom tratinčice i krem svilenu maramu kojom je ukrasila uvijek modernu nemarno svezanu punđu. 

Moda Dva tako slična, a tako različita stylinga nasmijane prolaznice sa špice izvrsno nose

Odabravši udobne tenisice umjesto formalnijeg modela cipela, ova je kombinacija postala super praktično rješenje za ležerni brunch s prijateljima, kakav dnevni event ili obavljanje raznih obaveza u gradu, a to što bi već samo drugačiji odabir obuće ovu kombinaciju odveo u potpuno drugom smjeru i učinio je jednako pikladnom za vjenčanje ili pak elegantnu večeru, najbolje govori o njihovoj svestranosti. I baš zato su jedan od najdražih nam komada za koji smo uvjereni da bi ga svaka žena trebala dodati svojoj garderobi!

Posjeti Miss7.24sata.hr