O ljubavi prema svjetlucavom i šljokicama!

arhiva
Futurizam je podario novim trendovima injekciju sjaja, tu je i svemir kao inspiracija, a osim u srebrnim glitter je dobrodošao i u boji
Vidi originalni članak

Neki dan Vesna na event dođe u genijalnim čizmicama Zadig & Voltaire - ne samo da su kao kaubojke nego imaju tonu glittera po sebi. Totalno lajkam! To izgleda tako čarobno, pa se zabuljim u sjaj i ne znam je li ljepši onaj u bojama ili srebrni. Hrvoje mi veli da sam kao svraka... Kad je nešto blistavo, ja sam opčinjena i tako to ide. Nedavno sam si nabavila jedan cool top koji izgleda kao površina metala - upravo su te hladne, značajne teksture još jedna inspiracija sezone.

Kako bi smirili dojam tog sjaja, mnogi dizajneri i stilisti predlažu kombinaciju glamurozne robe i minimalno šminke, plus jednostavna frizura. Iš, velike dosadne kovrče! Na taj način glitter uvode u neku dnevnu rutinu. Drago mi je da su se te eksplozivne i vrlo, vrlo privlačne teksture naselile u svakodnevicu, ipak podižu energiju, pa makar se radilo o majušnoj torbici. A i kad razmišljam o tom sjaju, sjetim se blogerice Barbare koja se udala u ultrazlatnoj haljini i glitter joj je drugo ime. Osim toga, nikad nije prerano početi razmišljati o kraju godine: moje se misli ekspresivno katapultiraju na neki party čim se rujanske temperature spuste.

Vidim haljine koje podsjećaju na charleston, fenomenalne bluze iz osamdesetih, raskoš disko klubova sedamdesetih... Futurizam je podario novim trendovima injekciju sjaja, a tu je i svemir kao inspiracija. Što bi bilo kad bi bilo... Ne znam, ali sam ziher da je sadašnjost u znaku glittera i njezinih blistavih frendica tekstura koje privlače svjetlost, pažnju i poglede.

Posjeti Miss7.24sata.hr