O badiću Bojane Gregorić se priča... a mi znamo detalje

Instagram/Nives Celzijus
Bojana Gregorić Vejzović jedna je od suvremenih diva hrvatskog glumišta, a u toj maniri kreće se i njen nepogrješivi stil odjevanja. Ovog puta oduševila nas je izborom kupaćeg kostima pa smo saznali tko ga još nosi i gdje ga kupiti
Vidi originalni članak

Bojana Gregorić Vejzović gotovo nikada modno ne griješi. Svog klasičnog i elegantnog stila drži se čak i na plaži. Ove godine odabrala je kupaći kostim koji nas je uistinu oborio s nogu.

Riječ je o jednodjelnom crnom badiću na jedno rame koji je tek mjestimično strateški izrezan tako da otkriva glumičine trbušnjake koji su isklesani do savršenstva. Moramo priznati da je ovakav tip kostima pravo osvježenje u moru uzoraka, natpisa i žarkih boja. Naravno da smo saznali gdje ga je nabavila! Glumica je svoj badić nabavila u trgovini popularnog talijanskog brenda Calzedonia. Riječ je o modelu Victoria koji je nedavno isfurala i proslavljena talijanska blogerica - Chiara Ferragni. 

BRAVO! Misija uspjela: najbolji badići do 110 kuna!

Prema informacijama s webshopa brenda, cijena kupaćeg je oko 650 kuna. Nismo sigurni da bismo tu cifru iskeširale, ali uvijek mu se jednostavno možemo barem diviti i pokušati pronaći sličan. Potrudile smo se i u H&M-ovoj ponudi pronašle gotovo identičan za 25 eura (oko 185 kn). 

Čini nam se da je zamjenska opcija vrlo zadovoljavajuća...

Posjeti Miss7.24sata.hr