Novom kampanjom za kolekciju Manifesto Robert Sever najavio je veliku samostalnu reviju krajem rujna

Instagram @lela.design Foto: Pr. Robert Sever Manifesto kolekcija
Vidi originalni članak
  • Najdugovječniji hrvatski modni brand Robert Sever predstavlja novu vizualnu kampanju za kolekciju Manifesto 
  • Kampanja dolazi kao najava velike samostalne revije koja će se održati 28. rujna u zagrebačkom Mozaik centru
  • Kolekcija nas vodi na vizualno putovanje kroz bogat kolorit i mješavinu uzoraka s etno i retro elementima

Poznati hrvatski modni brend Robert Sever novom modnom kampanjom za kolekciju Manifesto najavljuje veliku samostalnu reviju na kojoj ćemo imati priliku vidjeti lookove za jesen/zimu 2023./2024. godinu.

Kolekcija za jesen zimu sastoji se od 60 total lookova te je raskošna i bogata zbirka ideja koje su, i ovoga puta, u službi slavljenja žena, ženske ljepote i služe za osnaživanje žena i njihovih osobnosti. Vizualna priča referira se na brojne glazbene utjecaje koje su inspiracija dizajneru i koji su kostur ove kolekcije. Cijela ideja je upravo u sinkroniziranju tema kao što su rock, punk, glam rock, new wave, hippy chic, grunge - te ženske glazbene predstavnice kao muze koje stoje iza ove priče. 

Moda Tote torbe jednostavnih linija uvijek su in. Domaći brend Malvina ima prelijepe modele od najfinije kože

Vrlo snažna i referentna kolekcija vodi na vizualno putovanje kroz bogat kolorit, mješavinu uzoraka koji su uvijek romantični i ženstveni i s blagim koketiranjem s etno i retro elementima. Bogatstvo daju i kombinacije koje su nastale recikliranjem jeansa po kojem je brand poznat, sve od raskošnih materijala koji su svedeni na vrlo nosive i suvremene komade.

Kao i uvijek brand pokazuje total lookove koji su upotpunjeni ručno rađenim nakitom i pripadajućim detaljima. Kampanja s 30 novih vizuala slavi individualnost, autentičnost i snagu svakog izabranog modela. 

"Ovog puta želio sam ispred svog objektiva uhvatiti posebnost lica predivnih osoba koje su mi bila savršeni izbor za ovu priču. Njihova moć je upravo u različitosti, i izgleda i karaktera, a opet svi imaju tu zajedničku crtu sofisticiranosti. Cijela ideja je bila stvoriti priču na kojoj će emanirati teme kojima se bavim kroz samu kolekciju odjeće; utjecaj rock glazbe, nomadski putnici, romska estetika, viktorijana, folklor sjevera, rock zvijezde, punk umjetnost. Sve to kroz prizmu predivne nosive suvremene odjeće.", otkriva o novoj kolekciji dizajner Robert Sever. 

Cijela kolekcija je proizvedena u Hrvatskoj i sastoji se od unikatnih dizajnerskih komada.

Moda Sve što nam treba za odličan styling je komplet koji nam pristaje kao saliven. Evo kako ga nosi brineta sa špice!

Posjeti Miss7.24sata.hr