Novi trend: Ove cure su si tetovirale pjegice kao u Meghan

Getty/instagram
Najprije nos, potom punđa, a što je sljedeće? Da – sada svi žele pjegice vojvotkinje Meghan (36)…
Vidi originalni članak

Pjege Meghan Markle jako lijepo su se istaknule kod make-upa na kraljevskom vjenčanju – a od tog dana tetovaže pjega (takozvani „freckling“) sve je popularniji.   

Svi žele Meghanine pjegice 

Premda pjege 36-godišnje vojvotkinje sigurno nisu tetovirane, to ne znači da se ne može postići jednaki izgled – i to (polu)trajno. Tetovirane pjege prilično su vidljive na prvi pogled, ali postupno blijede te s vremenom izgledaju prirodnije, te bi, kako navode majstori tetovaža, potpuno trebale nestati nakon dvije do maksimalno tri godine. Umjesto klasičnim ''pištoljem'' za tetoviranje, jedna po jedna pjegica se nanosi ubodom igle. 

Tako je Sarah Burke, novinarka na portalu Broadly jedna od djevojaka koja je svoje lice ukrasila s nekoliko simpatičnih pjegica, kao i Ally Meadows, 28- godišnja frizerka iz Los Angelesa, koja je na svoje lice stavila 20 novih ''točkica''. Na Instagramu pod hashtagom #freckletattoo svakog dana se može pronaći sve više cura koje svoja lica ukrašavaju po uzoru na vojvotkinju od Sussexa.

Ally je za portal Marie Claire izjavila: ''Oduvijek sam voljela pjegice, a one koje sam vidjela na Meghan su bile preslatke. Daju posebnu notu njenom prirodnom izgledu. Nakon vjenčanja počela sam googlati Meghanin prirodni look kako bih mogla sliku odnijeti u salon za tetoviranje kao inspiraciju. Osim na nos i obraze, par pjegica sam tetovirala na čelo kao što ima i Meghan'' 

Međutim, pjegice ipak traju dulje vrijeme – a trendovi nestaju preko noći – stoga prije „frecklinga“ treba jako dobro razmisliti…

Posjeti Miss7.24sata.hr