Novi Budi.IN magazin od subote 9.1. je na kioscima

Goran Čižmešija
Ponovno smo se zaljubili u leopard uzorak i vječni traper koji je ove sezone u novom ruhu... Dokazat ćemo vam da tvid odavno nije samo za bakice, a za kraj vodimo vas u Šangaj - grad budućnosti.
Vidi originalni članak

Ove smo subote otputovali u urbanu džunglu i ponovno se zaljubili u leopard uzorak. Ništa ne pokazuje koliko se fashionistice razlikuju od cura nezainteresiranih za modu više od životinjskog uzorka, posebice uvijek kontroverznog leoparda. Zanimljivo je koliki raskorak nastaje medu dojmovima kada u svoj svakodnevni outfit ubacite barem jedan, najsitniji komad s ovim divljim uzorkom.

Ove zime ne možemo ni bez vječnog klasika - tvida, a za njega možemo zahvaliti Coco Chanel. Pročitajte i sve o novom ruhu trapera. Ima nešto u traperu da ga se jednostavno ne možemo zasititi, pogotovo sada kada više nije modni grijeh nositi ga od glave do pete.

Traperice su klasik čija popularnost ne jenjava još od druge polovice 19. stoljeća, a od vladavine legendarnog Jamesa Deana nitko ih nije prestao nositi. Prije više od 140 godina Levi Strauss napravio je prve traperice, koje su tada bile radna odjeća rudara, kauboja i industrijskih radnika, a danas su modni “evergreen”. Inspirirajte se odličnim beauty editorijalom poznate vizažistice Sanje Agić, a ako vam treba gastro inspiracija pogledajte recepte za fine bademe. U našoj rubrici interijeri sve miriše na snijeg, a za kraj smo smo otputovali u Šangaj - grad budućnosti.

Posjeti Miss7.24sata.hr