Novi Budi.IN krasi odbojkašica Vesna Jelić, a od subote smo na kioscima

Goran Čižmešija
Subotnji smo broj posvetili zelenoj boji koja se našla u novoj kolekciji Prade, Vetemensa i mnogih drugih, ali i razigranim pomponima i dokazali kako moda nikada nije dosadna.
Vidi originalni članak

Prada nije odoljela zelenoj boji pa je ove sezone slavi u nekoliko nijansi nešto drukčijih nego uobičajeno. Zelenu smo u ovoj modnoj kući vidjeli uparenu s pastelnim tonovima, s kojima se izvrsno slaže. Predivno klasično odijelo u zagasitozelenoj, koja pomalo nalikuje i na boju senfa, izgleda jednostavno savršeno, a baš tu nijansu zelene nismo vidjeli niti na jednoj drugoj reviji.

Ove subote zaljubite se u pompone. Svoju dominaciju počeli su (a gdje drugdje negoli) u studiju Karla Lagerfelda, koji je od male krznate kuglice napravio najpoželjniji accessoire godine.

Ako se osjećate zavodljivo pročitajte sve i o satenu. U rubrici Londonske priče naša Lidija Palunko piše o izložbi jedne od najpoznatijih svjetskih fotografkinja Annie Leibowitz.

Interijeri su nam ove subote puni kiča, ali u najboljem mogućem smislu, pa ako volite sitnice za stan, ovo definitivno ne smijete propustiti. Osim toga pročitajte sve o najboljim anti age proizvodima i ne propustite beauty Editorijal Sanje Agić. Za kraj se zasladite eklerima.

Posjeti Miss7.24sata.hr