Novi Budi.IN od sutra je na kioscima

Goran Čižmešija
Vratite kožu u život zimi pomoću pilinga, ponovno se zaljubite u pepitu i otputujte na Kostariku
Vidi originalni članak

Prvi ovogodišnji broj Budi.IN-a donosi sve o vječnom klasiku, uzorku pepita. Taj posebni, karirani uzorak kojem se vraćamo svake sezone - pepita, zapravo postoji mnogo dulje no što mislite. Vrhunac popularnosti dočekao je u četrdesetim godinama prošlog stoljeća, a podrijetlo navodno vuče još iz 1800. Klasičan (često crno-bijeli) uzorak, osim što će vas zabaviti nazivima (od “pasjeg zuba”, preko francuskog “pied-de-poule” ili “kokošje nogice”, do engleske verzije “houndstooth”), instantno će vas šarmirati profinjenošću.

Zabavili smo se i vječnim resicama koje nikako ne izlaze iz mode, a u tjednoj hit listi donosimo najljepše rukavice iz ponude. Kako nam je stigla prava, hladna zima u novom broju donosimo vam i izbor najljepših jakni u kojima nema zime, a kako bi u novu godinu dobro započeli, pripremite kožu najboljim pilinzima koje predlaže poznata zagrebačka kozmetičarka i pravi ekspert na ovom području, Zdenka Mihelj.

Ovaj tjedan u našoj rubrici interijeri donosimo vam najbolje savjete za uređenje dnevnog boravka, od velikih sofi do najmanjih detalja koje ga čine ugodnijim. U rubrici destinacija otputovali smo u toplije krajeve - Kostariku. Nakon sedmodnevnog odmora u ovoj zemlji pravnica i food blogerica Iva Savić jedino žali što joj nije bliže, a čime ju je kostarika fasicnirala možete pročitati u novom broju Budi.IN-a koji izlazi sutra. 

Posjeti Miss7.24sata.hr