Novi Budi.IN magazin od sutra je na kioscima

Goran Čižmešija
Od sutra u Budi.IN-u potražite sve na najnovije proljetne trendove - košulje, velike torbe, beauty trendove...
Vidi originalni članak

Volimo košulje jer su one onaj jedan komad na koji uvijek možemo računati kad ne znamo što odjenuti na posao, za neku formalnu priliku i slično. One su nešto kao mala crna haljina, a najčešće biramo bijelu. Bijela je košulja zapravo najbolja investicija, a sigurni smo da ne moramo objašnjavati zašto. Ukratko, nikada neće izaći iz mode. No kao i sa svakim komadom u ormaru, u jednom trenutku će nam dosaditi i što onda?

Zato vam donosimo super ideje za najljepše “statement” košulje iz ponude. Još malo doze mode donosimo kroz tekst o velikim torbama. Sfere, kocke, kvadri, prizme i valjci nova su garda najpopularnijeg accessoirea, koji izgleda kao mješavina minimalizma i znanstvene fantastike.

U beauty rubrici ovog tjedna poigrali smo se bojama. Naravno, neke su supernužne, na primjer, zelenkasti korektor koji na prvu djeluje neobično, no kad znamo da se crvena i zelena poništavaju, one su komplementarni par, stvar ima smisla. A mi vam donosimo savjete kako ove sezone nositi šareni make up. U rubrici destinacija, posjetili smo Granadu - grad umjetnika, flamenka i zabave. Za kraj vam donosimo najbolje recepte za fine krafne, jer pošto je vrijeme karnevala, sigurni smo da se pitate kako napraviti savršene krafne. Mekani i slatki oblačići tijesta s iznenađenjem u sredini baš svi vole.

Posjeti Miss7.24sata.hr