Nova kolekcija brenda Mateyaneira osvojila nas je kožnim kaputima, ali i odijelima i sakoima

Karmen Oblak Mateyaneira nova kolekcija
Vidi originalni članak
  • Nova kolekcija branda Mateyaneira zapravo i nije tako nova, budući da su Mateja i Neira kampanju započele još u prosincu 2022. godine u suradnji s ambasadoricom svog branda Dorom Predojević
  • Kolekcija je zimska - no dizajnerice ističu kako ne žele ograničavati ljubitelje svog dizajna sezonom u kojoj bi se trebala nositi - komadi iz kolekcije apsolutno su nosivi u proljeće i jesen, kao i na zimu
  • Kvalitetua materijala i izrade i s novom je kolekcijom bila u središtu pozornosti dizajnerica

Mladi hrvatski modni brend, iza kojeg stoje dvije talentirane dizajnerice Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, predstavile su novu modnu kolekciju, čije je zaštitno lice poznata influencerica Dora Predojević.

“Kolekciju smo odlučile predstaviti u suradnji s našom ambasadoricom Dorom, budući da je i nama Instagram najdraža platforma za prezentiranje novih kreacija, najviše zbog toga što tu imamo neposrednu komunikaciju s klijenticama kao i direktni feedback o tome što im se dopada.”

Kako smo i navikli od Mateyaneira branda, u kolekciji se mogu pronaći kožni kaputi i hlače, vuneni sakoi, mantili i odijela, ali i svečaniji komadi. Dizajnerice uvijek pridaju veliku pažnju kvaliteti materijala i izradi odjevnih predmeta.

“Lookbook fotografije smo radile u Beču s dugogodišnjim suradnikom Stefanom Kokovićem, dok smo street style/Instagram fotografije radili u Zagrebu s fotografkinjom Karmen Poznić, make up potpisuje Dajana Pajkić, a kosu Mijo Majhen”, istaknule su dizajnerice.

Čitava kolekcija može se pronaći na njihovoj web stranici www.mateyaneira.com, a za sve upite dizajnerice su dostupne na svom Instagram i Facebook profilu, gdje možete dogovoriti i termin u njihovom showroomu u Zagrebu.

Moda Kožni kaput i čizme s animal uzorkom... Izdanje naše influencerice osvojilo je Instagram

Posjeti Miss7.24sata.hr