Nosi joj se bijela boja: Jelena Rozga zablistala u najnježnijoj boji

John Pavlish
Vruće ljetne noći biti će puno lakše ako odaberete bijelu boju. To zna i pjevačica koja je svojom pojavom na Šibenskom Dance Festivalu oduzimala dah...
Vidi originalni članak

Tvrđava Sv. Mihovil u Šibeniku sinoć je bila idealna kulisa za svečano otvorenje 6. Šibenik Dance Festivala.

Plesni spektakl pod zvijezdama koji će idućih 6 dana zabavljati brojne posjetitelje, već je prvog dana privukao brojna poznata imena poput Maksima Mrvice, Jelene Rozge, Vjekoslave i Hane Huljić, Mirne Maras, Gordona Schildenfelda s djevojkom Chistinom, Dinka Bogdanića i brojne druge.

Osim fantastičnih plesnih nastupa, svojim je stajlingom najviše pozornosti izazvala Jelena Rozga koja je zablistala u zavodljivoj bijeloj midi haljini.

Jednostavnu kreaciju, koja na najbolji način ističe pjevačicinu sjajnu figuru, potpisuje Arileo studio, a upravo njihove haljine Rozga sve češće odabire za javne događaje. Ovu pravu ljetnu modnu kombinaciju upotpunila je bijelim salonkama te torbicom u nude nijansi.

Kako vruće noći ne podnose teški makeup, pjevačica se odlučila za onaj potpuno neutralni koji je dodatno ublažio crte njezinog lica i podario joj svježinu, a njegovana kosa i opušteni valovi bili su pun pogodak te točka na 'i' ovog damskog looka.

Da je bijela boja glavni hit ovog ljeta znaju i Mirna Maras te Martina Podgorski s kojima se Jelena družila.

Ipak, one su bijelu boju su odlučile "razbiti" s drugom (ne)bojom - crnom. I dok su dame tako pozirale pred objektivima fotografa, Jeleni Rozgi ovoga puta vjerojatno su se po glavi motali stihovi njezinog kolege Davorina Bogovića, 'a ovo sve oko mene, to je crno bijeli svijet, crno bijeli svijet'...

Posjeti Miss7.24sata.hr