Nose se traper košulje

Traper se ubraja u popularne materijale koji se pretežito koristi u proizvodnji traperica. No, ove jeseni se na velika zvona vratila traper košulja. Bez obzira o kojoj boji se radi, traper košulje se mogu izvrsno uklopiti kako u casual, tako i u trendi poslovni stil.
Vidi originalni članak

Traper košulje zauzele su veoma važno mjesto i u jesenskim kolekcijama brojnih dizajnerskih kuća koje njeguju sportski, opušteni i pomalo otkačeni stil. Paul Smith se odlučio za laganu košulju svijetle nijanse, dok Dsquared2 traper nosi poput jakne ispod zimskog kaputa. Popularni brend Diesel poznat je po svojim trapericama, a ove sezone u svoju ponudu uvrstio je i traper košulju. S jedne strane imamo radničku traper košulju koja pozornost plijeni bijelim detaljima, a s druge tu je nešto ozbiljnija verzija u tamnoj boji.

No, nije Diesel jedini brend koji je prigrlio novi trend s piste u svoje kolekcije. Poznati highstreet brendovi poput, Gap-a, s.Olivera i New Yorkera također su u svoje jesenske komade uvrstili traper košulje.

Kako kombinirati traper košulje?

U raznolikoj ponudi brojnih modela i nijansi plave svatko može pronaći ponešto za sebe. Na prvu se traper košulje možda ne čine kao dobar izbor za vaš poslovni styling. No, ovaj odjevni komad itekako spada i za ured. Birajte tamni traper i slim modele košulja koje prate liniju vašeg tijela. Na taj način će kombinacija djelovati ozbiljnije. Za sportski i opušteni stil, odaberite košulju svjetlijeg trapera. Možete se igrati i sa detaljima, poput izbijeljenih dijelova, aplikacija ili podstave zanimljivog printa.

Prilikom nošenja traper košulja veoma je važno kako ćete ju uklopiti u ostatak stylinga. Najčešća pogreška su krivo kombinirane traperice. Pripazite da vaše najdraže traperice nisu iste nijanse kao i nova traper košulja. U protivnom ćete izgledati poput kauboja koji voli teški fizički rad. Pogriješiti ne možete ako uz traper košulju nosite hlače drugog materijala. Birajte hlače tamnije boje jer ćete vizualno smanjiti mogući višak kilograma.

Sa sivom bojom igrate na sigurno. Sive hlače ili kaput/jakna odličan su odabir jer u kombinaciji s traper košuljom djeluju trendi, ali i umjereno i harmonično. Dobar odabir su i nijanse maslinasto zelene boje. Ako ipak niste za pravu traper košulju, birajte one modele koji svojom bojom imitiraju traper. Ti materijali su pretežito laganiji i prozračniji.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje traper košulje iz naše ponude...

Posjeti Miss7.24sata.hr