Nisu razvikane, ali su odlične: 4 Gant tenisica zbog kojih smo se rado odrekli sandala

Instagram @gant
Vidi originalni članak

Pale su prve kiše pa sandale i japanke (možda samo nakratko) spremamo u ormar. Za čizme je još prerano, ali tenisice... Tenisica nikada dovoljno, a jesen je odličan izgovor za dodavanje novih modela u kolekciju. Poslije vladavine Samba modela, brojni drugi se bore za prevlast na tronu onih koje ćemo viđati najviše po ulici, ali mi smo ipak odlučile potražiti tenisice koje su lijepe, kvalitetne i nosive bez obzira na trend. Pa smo tako naišle na Gant tenisice Cuzima koje dolaze u nekoliko boja, a klasika su s kojom nema pogreške, kao ni trenda koji će ih nadići. 

Moda Samba ima opasnu konkurenciju! Birkenstock tenisice viđat ćemo posvuda

Izrađene od kože, mekane i udobne dok je vanjski dio tenisice je od brušene kože koja je i ove jeseni veliki trend. Svaki model na sebi ima nekoliko suptilno spojenih boja, potplat je u svijetlo ili tamno smeđoj boji ovisno o boji tenisice, a ovaj kontrast vrlo efektan. Gant tenisice dolaze u petrolej plavoj boji (s detaljima bijele i bež), u bijeloj boji (s detaljima modre i bordo), u bež boji (s crnim detaljima), u narančastoj boji (a iznenađenje je materijal - rebrasti samt te imaju detalje u nijansama smeđe) te u popularnoj bordo boji (s detaljima u bijeloj i žutoj boji). 

Plave tenisice

Bijele tenisice

Bež tenisice

Narančaste tenisice

Bordo tenisice

Gant tenisice su trenutno na sniženju na web trgovini ecipele.hr, a cijena je modelima u plavoj i bordo boji s 119,95 snižena na 96 eura. Dok su ostala tri modela po punoj cijeni od 130 eura. Dobar shopping nikada ne odbijamo, a na tebi je samo da odabereš hoćeš li igrati na sigurno  bojama ili ćeš unijeti malo zabave u svoje jesenske modne kombinacije. 

Posjeti Miss7.24sata.hr