Nine de Lancel: Torba za sve prilike

arhiva
Partner za njezin prvi modni pohod, prvu kasnu noć, sa Nine može ići svugdje...
Vidi originalni članak

Ninemodel idealan za mlađe generacije bezprijekornog modnog ukusa uklopit će se u svaki modni stil te postati savršena suputnica. Nasljednica je kultne Else koja je bila vladarica tržišta u 80' tim godinama i od koje je preuzela prstenove koji povezuju tijelo i remen torbe.
Nine torba dostupna je u tri varijante:
Najveća oblikom podsjeća na jahačke torbe sa velikom klapnom što se vješaju o sedlo, ona srednje veličine kvadratnog je oblika i zatvara se trokutastom klapnom,  te manja varijanta torbe koja se zatvara patentnim zatvaračem idealna za dnevne i večernje izlaske.


Nineje ključ koji otvara vrata u Lancel. Nosi sva obilježja kuće Lancel; od zaštitne prepoznatljive crvene boje u koju je obojana koža iguane, do uzorka, šava i rubova obojenih kontrastnom bojom.
Linija Nine ima detalje od vrhunski obrađene talijanske teleće kože visokog sjaja i blještavog metala, nadahnute sitnicama kakve djevojke skupljaju, igraćom kockom s utisnutim imenom kuće, velikim slovom L iz loga i kožnim pomponom koji veselo poskakuje u hodu.
Lancel Nine nije samo lijepa i kvalitetna, već i praktična torba. Ima magnetske kopče i patent zatvarače, klapne, te nekoliko unutarnjih i vanjskih džepova u koje stane sve potrebno pa čak i svaka tajna.
Remen torbe je podesiv po dužini kako bi bila jednako praktična ženama različite visine i građe.
Uz Nine torbe Lancel nudi i popratne asesoare istog imena, manji i veći novčanik, preklopnu mapu i torbu za laptop, te pismo torbu za večernji izlazak.
Uz prepoznatljivu Lancel crvenu, Nine i njezini prateći asesoari dostupni su u konjak, nebo plavoj, crnoj te boji patliđana.
Uz Nine savršen stil u pokretu!

Posjeti Miss7.24sata.hr