Nina Badrić u trendi plavom izdanju

Luka Stanzl/Pixsell
Subotnja zagrebačka špica omiljeno je okupljalište poznatih lica, a konačno pridošle tople proljetne dane jedva je dočekala i Nina Badrić.
Vidi originalni članak

Poznata pjevačica prošetala je Zagrebom u pomalo poslovnom proljetnom izdanju. Iskombinirala je  kratku haljinu trendi plave boje i elegantan kaput bijele boje klasičnog kroja s vrtoglavo visokim potpeticama i Celine torbom, must have komadom posljednjih nekoliko sezona.

Haljina plave boje s bijelim i crvenim detaljima izvrsno pristaje Nini, posebice s dodatkom nude sandala koje vizualno dodatno izdužuju noge. Torba u skoro identičnoj nijansi kao i haljina izvrsno se uklapa u styling, a od dodatnih detalja jedino su prisutne velike sunčane naočale i decentan lančić oko vrata.

Kosa je skupljena u nemarnu punđu, a lice je osvježeno crvenim ružem koji zaokružuje čitav styling sastavljen od tri boje. Jedina kritika ide na mrežaste čarape koje su zasigurno višak u ovoj kombinaciji, posebice jer se nose na otvorene sandale i time kvare cjelokupan dojam.

Styling izgleda možda i malo prestrogo za subotnje jutro, ali postoji mogućnost da je pjevačica imala poslovni sastanak. U tom slučaju, Nina zna kako prilagoditi stil svojoj građi tijela i oblinama, a u ovom izdanju izgleda opušteno i ženstveno.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr