Nikolina Pišek u trendi izdanju

Tomislav Miletić/Pixsell
Na otvaranju butika Das Charmes Borisa Banovića, poznatijeg kao Fashion gurua, pojavila se i voditeljica Nikolina Pišek koja se odlučila za zanimljivu kombinaciju.
Vidi originalni članak

Od Nikoline uvijek očekujemo seksi izdanja u kojima u prvi plan stavlja svoje atribute. Zbog toga je upadljiva narančasta frak haljina pravo osvježenje. Ne prati liniju tijela, ne ističe dekolte i tek decentno ispod nje proviruju noge. Voditeljica ju je kombinirala uz kožnu jaknu i veliku pismo torbu.

Nikolina je odlučila pratiti ovosezonske trendove te je pokušala kombinirati zlatni i srebrni nakit. No, taj pokušaj, nažalost, nije uspio. Upečatljiva zlatna narukvica koja se proteže i preko prsta, uistinu je zanimljiv komad koji ne trpi konkurenciju u obliku ostalog nakita. No, Nikolina ju je kombinirala uz klasični srebrni lančić. Ako je već htjela slijediti trend kombiniranja zlatne i srebrne, trebala je odabrati ogrlicu koja je stilski slična narukvici.

Jesen je odavno pokucala na vrata, a otvorene sandale spremili smo na dno cipelara. No, čini se da to nisu napravili svi. Voditeljica je odabrala visoke sandale na platformu koje se nikako ne uklapaju u ovu trendi kombinaciju.

U galeriji detaljnije pogledajte Nikolinin styling...

Posjeti Miss7.24sata.hr