Nika Matić: Gradska cura s nepogrešivim stilom

John Pavlish
Ova 24-godišnjakinja iz Zagreba je pravi primjer mlade žene koja osvaja svojim stilom i osmijehom pa nije ni čudo da smo ju odabrali za prvu miss7 street style priču
Vidi originalni članak

"Za pet minuta se baš nitko ne može srediti", smije se Nika Matić, studentica odnosa s javnošću na Visokoj poslovnoj školi Edward Bernays. Ona priznaje kako njezin stil naginje klasici i eleganciji te ponekad ovisi o raspoloženju. No, ona je sve samo ne klasična. Ako će odabrati minijaturnu torbicu, dodat će joj zanimljivu maramu s printom, a sunčane naočale su modni dodatak bez kojeg ne može (posebno ako dolaze s potpisom omiljenog joj domaćeg branda Sherrif&Cherry). Od trendova se ipak ne može pobjeći a omiljeni trend ima i Nika: "Ove sezone  od trendova mi je najdraži povratak traperica visokog struka i ravnog kroja, takozvane Mom fit jeans"

Kombinacija 1: Traper jakna- Sandro; suknja- Zara; Natikače- Topshop; Torba- Balenciaga

Kao svaka mlada žena, nosi rado odjeću s potpisom Zare i Topshopa, a od dizajnerskih imena drage su joj naša A`marie i Isabel Marant. Za dan najradije kombinira "dobre trapke i bijelu majicu sa kul tenisicama", dok će za večer odabrati lepršavu ženstvenu haljinu i decentan nakit. " Kakve cipele nosi? "Preko dana su obavezne tenisice, ali za izlazak - uvijek štikle! " I odjeću i modne dodatke najradije kupuje online, draža joj je mini od maksi dužine, a rado će nositi i seksi kožu i romantičnu čipku. Ako se nas pita, najbolji modni dodatak ove cool cure su valovi u kosi.

Kombinacija 2: Haljina- Scotch&Soda; Naočale- Izipizi; Torba- Zara; Marama- Burberry

Naš glavni grad ima brzorastuću street style scenu, a i Nika je toga svjesna: "Žene iz Zagreba čijem se stilu divim su moje prijateljice, mama i teta koje imaju skroz drugačiji stil, ali ga podjednako dobro nose." Gradske obaveze, Nika priznaje, najbolje je obavljati u lepršavim haljinama. "Za radni dan se odijevam jednostavno, udobnosti i ležernost su mi na prvom mjestu", dodaje Nika Matić, koja je od nedavno zaposlena u agenciji za odnose s javnošću PRiredba.

Kombinacija 3: Top- Zara; Šorc- Bershka; Naočale- Zara; Sandale- Sam Edelman

Omiljeni Zagreb voli ponekad zamijeniti tišinom i mirom u malim mjestima. Ovo ljeto, kao i svako dosad, provodi u Dubrovniku, ali planira i "s dečkom i društvom posjetiti Brač, Hvar i Vis". Vrijeme s društvom pravi je trenutak za neki klupski provod uz "dobar koktel", zaključuje Nika.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr