Nicole Kidman – zvijezda crvenog tepiha

Guliver Image/Getty Images
U srijedu 14. svibnja na 67. Cannes Film Festivalu održana je svečana premijera filma „Grace of Monaco“, a vodeća zvijezda crvenog tepiha bila je bez premca glumica Nicole Kidman, koja ujedno tumači i glavnu ulogu u dotičnom filmu.
Vidi originalni članak

Za ovu svečanu prigodu Nicole je odabrala Armani Prive boje različka koja je istovremeno izrazito ženstvena i bajkovita, no zadržava dozu neobičnosti uz pomoć upečatljivih uzoraka na gornjem dijelu haljine. Bogato ukrašena haljina dovoljna je sama sebi, stoga Nicole nije pretjerivala s modnim dodacima. Čak bi styling bolje funkcionirao da je izostavila narukvicu. Pohvala ide i decentnom make upu koji u ovom kombinaciji na crvenom tepihu odlično pristaje. Šlag na kraju stylinga je odabrana frizura.

S druge pak strane njena mlađa kolegica Zoe Saldana odabrala je decentnije izdanje i to bijelu haljinu s potpisom dizajnerice Victorije Beckham. Na prvi pogled haljina je prejednostavna za crveni tepih na kojem smo navikli da zvijezde rado pretjeruju – Cannes Film Festival dopušta mnogo toga. No, Zoe je osvojila upravo svojom jednostavnošću. Zamjerka ide odabranoj frizuri – u ovoj kombinaciji glumici bi mnogo bolje pristajala podignuta kosa.

Da podignuta frizura u glamuroznim izdanjima puno bolje funkcionira, zna glumica Blake Lively koja je zablistala u dugoj Gucci Premiere haljini koja je na elegantan način istaknula glumičine atribute. Neobične naušnice ubrajaju se među najbolje modne dodatke sa crvenog tepiha koje smo u srijedu navečer vidjeli u Cannesu.

U red carpet look Jane Fonde brojne njene mlađe kolegice se mogu ugledati. Za crveni tepih Cannes Film Festivala legendarna glumica odabrala je crvenu haljinu s potpisom Elieja Saabu kojoj je plijenila poglede svim prisutnih.

Jane je odlučila na red carpet doći u pravom glamuroznom izdanju te je upadljivu haljinu kombinirala uz statement naušnice i torbicu iste boje. Crvenu boju odabrala i za ostatak stylinga. Ispod haljine se nadziru crvene sandale, a istu boju je odabrala na noktima i na usnama. Mnogi ne bi znali nositi ovaj crveni total look, no Jane je ipak red carpet legenda koja u glam izdanjima skoro nikad ne griješi.

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Karlie Kloss također se prošetala crvenim tepihom, a za tu prigodu odabrala je trobojnu Valentino haljinu od čipke. Haljina je na modnoj pisti odlično funkcionirala unutar modne priče za tu sezonu, no ne možemo se oteti dojmu da je haljina u donjem dijelu progutala zgodu Karlie te na njoj visjela bez forme.

U galeriji detaljnije pogledajte styling poznatih zvijezda...

Posjeti Miss7.24sata.hr