Neobična maksi haljina Anđe Marić

Borna Filić/Pixsell
Treća večer Schwarzkopf Cro A Portera održana u petak 3. listopada na aerodromu Pleso prikazala je pet revija domaćih dizajnera. Svoje kolekcije su pokazali Teo Perić za MAK, Yuniku, Jet Lag, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Aleksandar Žarevac. Večer predstavljanja poznatih dizajnera okupila je i brojne ljubitelje mode.
Vidi originalni članak

Anđa Marić za ovu je prigodu odabrala dizajn s potpisom Yuniku.

Maksi haljina nježne puderaste boje osvaja na prvi pogled motivima Mickeyja Mousea koji dominiraju kreacijom. Dugi rukavi i uski gornji dio naglasio je liniju tijela, a haljina se zatim od bokova blago slojevito širi. Anđa je poznata kao ljubiteljica otkačenih detalja pa je i ovoga puta uskladila statement ogrlicu koja kombinira intenzivno ružičastu i smirenu crnu boju. Osim ogrlice, uspješno je uskladila i štap koji je, osim uz zdravstvene razloge, poslužio i kao pravi modni detalj. Raspuštena kosa je na vrhu ispletena u mašnu, a jače naglašeni obrazi i usne upotpunili su cijeli look.

Nešto mirniji styling je odabrala Tihana Harapin Zalepugin koja je vjerna svojem specifičnom modnom izričaju. Tako je za treći dan revija kombinirala dugu haljinu zagasitih sivih nijansi. Zanimljiv uzorak vizualno izdužuje figuru, dok dugi rukavi i neobičan detalj oko vrata daju avangardniju notu cijeloj kombinaciji. Tihana je i ovoga puta odabrala neobičnu torbu u crnoj boji, a statement komadi u vidu prstena i narukvice bili su točka na i stylingu.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Posjeti Miss7.24sata.hr