Nećeš vjerovati za kakve se visoke ciljeve bori Izabel Kovačić

Sanja Jagatić
Svima je već odavno jasno da je Izabel Kovačić kraljica stila među suprugama naših nogometaša, a smisao za modu ne napušta je ni kad je u pitanju odijevanje drugih, onih najmanjih
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić definitivno ima nos za biznis. Industriji mode za odrasle može se puno toga prodati, no naći kvalitetnu i eco friendly odjeću za najmanjenije lako. Zato je Izabel još prije tri godine sa sestrom Ivanom Lučić pokrenula brend Lunilou. Riječ je o obiteljskom biznisu nastalom iz potrebe za kvalitetnim materijalima koji usput pričaju veću priču, onu o ekološkoj osviještenosti.

“Kao majka smatram kako donošenjem promišljenih odluka kroz sva razdoblja djetetova života možemo našim najdražima pružiti još više sigurnosti te ih gledati kako rastu u zdravijem okruženju. Lunilou pokušava dati mali, ali značajan doprinos očuvanju svijeta u kojem naša djeca čine svoje prve korake”, objašnjava osnivačica brenda Ivana Lučić.

I to kakve korake. Lunilou je zapravo nastao kao brend specijaliziran za ekološki proizvedene dječje mokasinke, a kao ekstenzija je došla odjeća za malene izrađena od najfinijeg organskog pamuka i bambusa. Promišljeno izrađena odjeća povlači i jednako promišljenu kampanju divnih vizuala. Izabel i Ivana u društvu predivnih klinaca, sve pastelno, nježno, i ukrašeno cvijećem. 

“Nova kolekcija odjeće logičan je nastavak na sve dosadašnje manje projekte kojima smo dizali vlastito samopouzdanje. Vrlo jednostavnim pristupom ali uvijek s težnjom ka savršenstvu stvarali smo sve naše modele koji će vjerujem oduševiti naše vjerne kupce. Kolekcijom prevladavaju nježne eko boje koje se provlače kroz cijeli asortiman brenda" dodala je Izabel Kovačić.

Posjeti Miss7.24sata.hr