Ne znate kako nositi crno preko ljeta? Inspirirajte se outfitima stajliš Hrvatica

Instagram/Nives Celzijus
Ove dame natjerat će vas da ovog ljeta zaboravite na sve ostale boje i zaljubite se u crnu...
Vidi originalni članak

Crna preko ljeta? Zašto ne?! Dapače, najtamnija boja gotovo uvijek garantira eleganciju, a i vizualno sužava, stoga je poželjna u bilo koje doba godine. A ako još uvijek mislite da ljeti treba nositi jarke ili nježne boje. a tamne ostaviti za hladnije mjesece, ove slavne dame promijenit će vam mišljenje svojim odličnim crnim ljetnim outfitima. Inspirirajte se njihovim stylinzima i ovog ljeta pozovite crnu u svoju garderobu...

Potpuno očekivano, ali i opravdano, u crnim ljetnim outfitima naših slavnih dama prevladale su haljinice, a Severina izgleda savršeno u maloj crnoj Gucci haljini, koja je stvorena za ljeto. U dosta ležernijem izdanju zablistala je voditeljica Marijana Batinić, koja je svoju crnu haljinicu obukla preko kupaćeg kostima,. bose noge dale su dodatnu čar ovom ultimativnom ljetnom looku.

Doris Pinčić Rogoznica izabrala je crnu haljinu s golim ramenima, hit modelom ljeta, koji je poželjen u svakoj boji.

A posebno nas je oduševila Iva Balaban koja izgleda jako elegantno i ljetno u crnom 'crop' topiću i midi suknji u istoj boji.

Anita Dujić, Ella Dvornik i Nataša Janjić pokazale su nam i kako crni outfiti mogu biti razigrani i veseli uz dodatak bijelih točkica, a u svojim haljinicama izgledaju poput modernih Lolita.

 

 

Jednako razigrano izgledao je crni i outfit Sonje Kovač s bijelim zvjezdicama.

Aleksandra Dojčinović oduševila je u crnom kombinezonu, koji bi jednako dobro izgledao i bez svijetle dolčevite ispod, a ovako je u svoj outfit donijela dašak devedesetih.

Crno možete nositi i na plažu, a kad vidite prozračni styling manekenke Kristine Šalinović zaboravit ćete na sve ostale boje.

Posjeti Miss7.24sata.hr