Nazire li se to novi modni trend? Evo što je slavna manekenka obula na oversized trenirku

Instagram @joycorrigan Foto: Instagram @joycorrigan
Vidi originalni članak
  • Manekenka Joy Corrigan pokrenula je potencijalni novi modni mikrotrend kombinirajući udobnost sportske odjeće s odvažnošću 'divljeg zapada'
  • Naime, ona svoju trenirku, tajice ili biciklističke hlače najradije kombinira s kaubojskim čizmama!
  • Mnogi su pohvalili njezin look, a ako ga i ti poželiš isprobati, znamo gdje kupiti i trenirku i čizme
  • Pročitaj više: Ove traperice širokih nogavica iz Reserveda samo što se nisu rasprodale

Moda se uvijek razvija, a ponekad i najneočekivanije kombinacije mogu potaknuti stvaranje novog trenda. Nedavno je slavna manekenka, glumica i umjetnica, Joy Corrigan, još jednom privukla našu pažnju svojim jedinstvenim spojem kaubojskih čizama i oversized trenirke. Ova nekonvencionalna modna kombinacija izazvala je pažnju i brojnih modnih entuzijastica, ali mnogi još uvijek nisu sigurni što bi mislili o njoj. Iako se ova kombinacija na prvi pogled čini neobičnom, na društvenim mrežama, u komentarima ispod fotografije, nalaze se brojni pozitivni komentari. Kontrast između opuštene trenirke i odvažnih kaubojskih čizama stvara zanimljiv spoj koji je udoban, s modernim štihom.

Moda I Meghan Markle kupuje u Mangu: bijela bluza (koja za divno čudo još nije rasprodana) savršen je capsule komad

Odakle su točno komadi koje nosi Joy Corrigan?

Trenirka koju na fotografiji nosi Joy Corrigan je od brenda Alo, točnije Accolade model. Trenirka Alo Accolade je već godinama omiljena među slavnim osobama i supermodelima poput Katie Holmes, Jennifer Garner, Hailey Bieber i Kendall Jenner. Poznat po svojim kvalitetnim, udobnim i elegantnim komadima, Alo je kreirao trenirku koja odolijeva zubu vremena.

Donji dio trenirke Accolade stekao je popularnost zbog svog opuštenog kroja koji uspijeva biti i ležeran i laskav. Izrađene su od mješavine francuskog frotira, pamuka i poliestera, pa ove trenirke dobro podnose veliki broj pranja te zadržavaju svoju boju čak i nakon popriličnog broja nošenja. Elastični pojas može se prilagoditi, a skrivene vezice su praktičan, bonus detalj. Iako je cijena od 140 eura poprilično visoka za donji dio trenirke, izdržljivost i svestranost ovih trenirki čine ih vrijednom investicijom.

Moda Široke crne hlače niti ove godine ne silaze s trona kao najpopularnije: evo 6 načina kako ih stilizirati

Što se tiče kaubojskih čizama, originalni par koji Joy Corrigan nosi na fotografiji je od australskog brenda Tony Bianco, a cijena im je 182 eura. Trenutno su na popustu od 20 %, no poštarina je dodatnih 40 eura do Hrvatske. Oni koji žele original verziju čizama mogu ih naručiti ovdje, u crnoj ili smeđoj verziji, a oni koji traže pristupačniju opciju, sličan model može se pronaći u web shopu Forever21.

Ove izvezene kaubojske čizme su cjenovno prihvatljivije, a skoro su identične originalu. One su izrađene od umjetne kože te imaju izvezeni gornji dio, šiljasti vrh i nisku blok petu, a cijena im je samo 62 eura. Također dolaze s podstavljenim uloškom i teksturiranim vanjskim potplatom za dodatnu udobnost prilikom nošenja i izdržljivost. Uz troškove dostave od samo 10 eura, ova pristupačna alternativa olakšava eksperimentiranje s ovim novim modnim mikrotrendom. Dostupne su ovdje.

Je li to zaista novi modni mikrotrend?

Sudeći prema brojnim pozitivnim komentarima na Joyinu objavu na Instagramu, ovaj bi neočekivani spoj mogao biti na putu da postane modni mikrotrend. Kombinira udobnost sportskih odjevnih kombinacija s otkačenosti kaubojskih čizama, stvarajući look koji je istovremeno opušten i trendi. Joy je već i ranije viđena kako spaja kaubojske čizme s tajicama, ali i biciklističkim hlačicama te sportskim grudnjakom ili topićem. Svaki put izgleda odlično, no priznajemo da to nije look za svakoga.

Usprkos tome radi se o zanimljivoj kombinaciji. Bilo da ti se sviđa ili misliš da je potpuni flop, ne može se poreći da ovaj look privlači poglede, stoga bismo mogli reći da je kao stvoren za one odvažne koji vole biti u centru pozornosti. No, bez obzira na to, on definitivno izaziva zanimanje.

Moda Ovaj model torbi izazvao je veliku kontroverzu, ali modni svijet ne odustaje od njih. Hoćeš li ih nositi?

Posjeti Miss7.24sata.hr