Naš favorit za proljeće, i još više ljeto: s.Olivera haljina s prijelazom boja je savršena

s.Oliver s.Oliver haljina
Vidi originalni članak
  • Haljine u narančastim i ružičastim nijansama najviše volimo nositi u proljeće, a posebno kad su nijanse ove dvije boje spojene u jednom modelu 
  • U proljetnoj kolekciji brenda s.Oliver ističe se upravo jedna takva haljina i odmah smo je poželjele...
  • Plisirana duga haljina elegantan je odjevni komad koji će nam dobro doći ne samo za svečane proljetne prigode nego i za casual kombinacije. Npr. s traper jaknom preko nje

Lepršave elegantne haljine savršeni su komadi kojima možemo upotpuniti svoju proljetnu garderobu, posebno kad dolaze u idealnim proljetnim nijansama boja poput ružičaste i narančaste. U novoj premium kolekciji brenda s.Oliver pronašle smo plisiranu haljinu koju krasi prijelaz boja.

Predivne nijanse prelijevaju se od tamnije na gornjem dijelu do svjetlije na donjem rubu te savršeno nadopunjuju opušteni kroj haljine bez rukava koju krasi američki izrez i plisirani nabori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by s.Oliver (@soliver)

Moda Crvene sandale s remenčićima su super: u skupljoj verziji ih ima Saint Laurent, u jeftinijoj Zara

Haljina u elegantnom stilu na soliver.hr dostupna je po cijeni od 179,99 eura te će biti savršen izbor za nadolazeće proljetne svečane prigode, gdje ju možemo kombinirati sa sandalama ili cipelama s otvorenom petom. Također, jednako dobro ova plisirana haljina s prijelazom boja će izgledati i u ležernijoj kombinaciji s bijelim tenisicama i traper jaknom!

Moda Mango ima novi model plisirane suknje koja bi mogla naslijediti viralnu ljubičastu haljinu

Posjeti Miss7.24sata.hr