Naručila je prakrasnu haljinu preko interneta, no ono što joj je stiglo apsolutno je nevjerojatno

TikTok @lucymcneillx
Vidi originalni članak
  • Mnogima od nas dogodilo se da naručimo nešto preko interneta, no kad stigne potpuno je različito od naše narudžbe
  • U takvoj situaciji našla se i TikTokerica Lucy, koja je svoju haljinu, više primjerenu za malu lutku naručila sa stranice Shein
  • Na svojem TikToku pokazala je kako haljina malo izgleda, no na kraju ju je ipak uspjela i odjenuti

Britanka Lucy McNeill još jedna je u nizu onih koja je u pošiljci s intereta primila nešto drugačije od onog što je očekivala. Mlada Lucy sve je podijelila na svojem TikTok profilu i objasnila situaciju s haljinom.

Sa stranice online brenda Shein, Lucy je naručila kratku crnu haljinu dugih rukava, no kad je stigla nije uopće izgledala kao da bi ju Lucy mogla odjenuti. Trendi haljina je bila iznimno mala, iako je Lucy naručila veličinu koju i inače nosi.

@lucymcneillx

 

♬ original sound  - Niana Guerrero

U videu koji je do sad pregledan više od 34,4 milijuna puta te ima 2,1 milijun lajkova, Lucy je pokazala kako haljina izgleda. Uz video je šaljivo napisala i “Žao mi je, ali kako bih ja u to trebala stati?”

Lucy je u komentarima nasmijala mnoge koji su joj napisali: “Ovo je tako smiješno, uljepšala si mi dan ovime, hvala ti”. Drugi su i šaljivo komentirali: “Izgleda poput tajci za balet”, “To je za Barbie lutku” i “Odličan trik za pakiranje za putovanje, možeš dobiti i jeftnije karte uz ovako malu prtljagu”.

Jedna osoba je prokomentirala da “mora vidjeti” video kad Lucy odjene haljinu, a tu joj je želju ova TikTokerica i ispunila. Lucy je prokomentirala kasnije kako je haljinu ipak uspjela odjenuti, no da “to nije nešto što bih nosila u izlazak”.

@lucymcneillx Reply to @user125002793 ♬ More Than Friends - Aidan Bissett

Podijelila je i video s odjevenom haljinom uz komentar da “nije baš primjerena”. Njeni pratitelji u komentarima su se zapitali kako je uopće uspjela odjenuti haljinu, no zaključili su da joj zapravo dobro pristaje.

Beauty Trik za savršene obrve: Tajna se krije u novom TikTok filteru!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr