Naomi Campbell na pisti Versacea

Guliver Image/Getty Images
U nedjelju 30. lipnja Pariz je ponovno središnjica svjetske mode. Naime, započeo je Paris Haute Couture modni tjedan, a čast otvaranja pripala je poznatom dizajnerskom brendu Versace.
Vidi originalni članak

Uz pomne poglede modne kreme i poznatih zvijezda, kao što su Uma Thurman, Emma Roberts i Zachary Quinto, nekadašnja vladarica modnih pista, Naomi Campbell, otvorila je Versace reviju. Crna pantera zablistala je u crnoj seksipilnoj kreaciji. Posljednji put nosila je Versace revije prije ubojstva nikad prežaljenog Giannija 1997. godine.

Inspiraciju za novu kolekciju Donatella je našla u jednoj crno-bijeloj fotografiji iz 1930-tih. Sukladno tomu, kolekcijom dominiraju tamne i mistične palete boja, poput crne, tamnoplave i bordo s povremenim osvježenjem u obliku kobalt plave i ljubičaste.

Kao i očekivano novi Donatellin uradak je izrazito seksipilan, a u prvi plan je stavljena koža. To je učinjeno provokativno i izravno, u obliku golog trbuha, visokog proreza ili pak donjeg rublja koji se samouvjereno nameće kao vodeći komad stylinga.

Pozornost su privlačili i modni dodaci. Gola koža u prvom je planu i kod stopala koja su istaknuta prozirnim cipelama. Brojni modeli nosili su i pravi dijamantni nakit by Versace koji je isticao glamur starog Hollywooda.

Kreacije uistinu djeluju raskošno i blještavo, no mora se priznati da si je Donatella dala slobodne prilikom interpretacije 1930-tih. 

Kako veliki dio kolekcije ističe seksipil i golu kožu, na koncu su najbolji dojam ostavili oni „najčedniji“ komadi, poput strukiranih kaputa i ženstvenih i glamuroznih večernjih haljina.

U galeriji detaljnije pogledajte slike s revije dizajnerske kuće Versace...

Posjeti Miss7.24sata.hr