Nakit za kojim je poludio i Vogue

Sanja Lydia Kulušić
Oggi Bijoux domaći je brend iza kojeg se krije Martina Morić iz Šibenika. Nakit je počela izrađivati 2005. godine zbog želje za stvaranjem i kreativnom igrom u kojoj je kombinirala naizgled nespojive komade, a sada ih možete kupiti i na Mondo Internet Supershopu.
Vidi originalni članak

Najčešći materijali s kojima Martina radi su Swarowski kristali, murano staklo, koža, porculan i pleksiglas, a koji se zatim oblikuju u komade koji zrače romantikom i istančanim ukusom. Sam proces stvaranja je ono što Martinu u potpunosti obuzme i tu nema kraja idejama, igrama sa različitim materijalima
i učenju novih tehnika.

''Ime je nastalo u zafrkanciji sa prijateljima. Oggi na talijanskom znači danas, a to u principu odlično opisuje moju životnu filozofiju - danas smo tu i možemo nešto napraviti, ne trebamo čekati neko sutra ili žaliti za jučer'', objašnjava Martina.

U posljednje vrijeme je Martinin nakit postao sve popularniji i izvan granica Hrvatske. Sad već gotovo redovito talijanski Vogue Accessory objavljuje Oggi  Bijoux modele na svojoj facebook stranici. Od stranih, tu je još bio talijanski Daily Accessories. To je svakako odlična referenca i otvara mogućnost novih kontakata izvan granica.

Ljubiteljice Oggi Bijoux nakita su svih godina i stilova, a zajednička im je ljubav prema igranju s modom i detaljima poput nakita. Martina nastavlja kako joj inspiracija dolazi kada je najmanje očekuje, ali smatra kako je nabitnija početna ideja, a daljnji nastanak proizvoda dolazi sam po sebi.  Cijene nakita se kreću od 200 kn pa na više, a naručiti je možete preko Facebook stranice i službene stranice, ali i preko stranice Mondo.hr.

''Nedavno je izašla nova kolekcija i popratni editorijal snimljen s divnom ekipom i na čarobnom mjestu. Model nam je bila Nikolina Jurkovićm, za make-up je bio zaslužan Radovan Periša Gavella, a fotografije je snimila Sanja Lydia Kulušić. Editorijal je rađen je za nove modele Flora i Maroko. Flora su modeli iz pleksiglasa sa cvijećem od porculana, a Maroko od Preciosa češkogstakla. Inspiriran je sjećanjima na drage ljude, mjesta i stvari koje volim i "nosim" sa sobom. Još su neki projekti na vidiku, ali sad neću otkrivati više'', zaključila je Martina.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Oggi bijoux nakit kupite na Mondo Internet Supershopu.

Posjeti Miss7.24sata.hr