Najveći izbor preslatkih torbi za plažu

seafolly
Pletene i platnene torbe, cekeri s pomponima, glasni tropski printevi...Što šarenije to bolje! Ovoga ljeta pusti mašti na volju!
Vidi originalni članak

Danas su torbe za plažu napravljene su od čvrstih materijala kako bi odbijale kapljice mora ali i kako bi zadržale oblik i nakon što u njih spremimo sve potrebno i nepotrebno za odlazak na plažu. 

Dizajnom najpopularniji su cekeri. Iako ih obožavamo i snimili smo nekoliko genijalnih modela oni nisu jedina opcija. Volimo i široke platnene torbe koje je lako prebaciti preko jednog ramena. Kod njih nam je najdraže to što ih je lako ukomponirati i u garderobu tijekom cijele godine.

Oko kombiniranja za plažu ne trebaš se opterećivati. One mogu igrati glavnu ulogu u tvom ljetnom outfitu. Odluči se za što jače boje i glasne uzorke i našivene detalje!

Kako na plaži ne bi izgubili važne sitnice predlažemo da najvažnije komade, kao i one koje je potrebno držati dalje od ostatka stvari, staviti u zasebnu torbicu. iste će nam biti savršeno za rješenje kada one trenutke u kojima ćeš poželjeti skoknuti do obližnjeg kafića na osvježenje, bez da sa sobom nosiš veliku torbu prepunu stvari.

Cekeri za plažu


Lijevo: Pimkie 200 kuna;Sredina: Kayu 135 eura(Net-a-porter);Missguided: 200 kuna

Opuštene torbe za plažu


Lijevo:Topshop 270 kuna; Sredina: SkinnyDip 260 kuna; Desno: Zara 299 kuna

Mini torbice za plažu


Lijevo:Asos 100 kuna; Sredina: Whistles 470 kuna; Antik Batik 165 eura (Net-a-porter)

Posjeti Miss7.24sata.hr